Ветрило с перлена декорация Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя. Матери.. Category: Anvils Product #: В-220303 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 12.00 лв $12.00 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Ветрило с перлена декорация

Ветрило с перлена декорация

Модел: В-220303

Наличност: В наличност

Цена: 12.00 лв

Възможни варианти

Опишете цветовата комбинация, която желаете:

* Изберете размер на ветрилото:

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя.

Материал:

картон, перли

Цветове и размери:

При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цветова комбинация и размер на ветрилото от падащото меню.

Когато посочите желана цветова комбинация, ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим наличностите ни и да коментираме възможностите за изработка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.