.
Замръзналото кралство - снежна магия от любимата Елза

Замръзналото кралство - снежна магия от любимата Елза

Автор: admin Публикувано в: #nestandartniideispecialmoments Дата: 2018-04-20 Посещения: 47 Коментари: 0

Вярвате ли във вълшебства? Ние - да! Докато подготвяхме декорацията за третия рожден ден на Ния, на тема "Замръзналото кралство", времето беше топло 

Вярвате ли във вълшебства? Ние - да! Докато подготвяхме декорацията за третия рожден ден на Ния, на тема "Замръзналото кралство", времето беше топло. Правихме снежинки, а навън грееше слънце! 

                                                                
Сутринта на 22 март, обаче, ни поднесе истинска изненада! Варна беше побеляла - Елза приложи своята магия, изпрати ни истински сняг и ни пренесе във вълшебния си свят. Цветя, снежинки, снежни пеперуди и една красива парти маса, която превърнахме в Елза - това е накратко идеята, на която подчинихме концепцията за декорацията.

                                                                

Съвсем в духа на темата, превърнахме сладкарницата, където се проведе партито, в замръзнало кралство. Имаше всичко - снежинки, светлинки, замък, Олаф, но несъмнено най-голямата атракция беше масата, която декорирахме като Елза.
Основната ни задача беше да комбинираме темата "Замръзналото кралство" с датата на рождения ден - посрещането на първа пролет. Ето защо водещ акцент при украсата на стената зад парти масата бяха цветята - нежни, изработени в цветовете на партито - светло и тъмно синьо, бяло и сребърно, както и пеперудите, изработени от син и сребърен брокатен картон.
Изписахме името на рожденичката с брокатени букви върху елегантни двойни розетки, изработени в синьо и сребърно. Използвахме блестящ брокатен картон, за да изработим замъка на Елза. 
Върху чашата на всеки гост "кацна" нежна пеперуда с детайли по крилете, наподобяващи дантела. Всеки гост получи специален комплимент: за децата - кейк попс, декориран като Елза и Олаф, а за възрастните - кейк попс, поставен в специална кошничка със снежинка.
Почерпката, разбира се, беше тематична - "заскрежени" ягоди, потопени в бял белгийски шоколад, елегантни мъфини, декорирани със снежинки и цветя, в духа на настъпилата снежна пролет, както и една весела изненада, която разсмя гостите - кремче "Разтопен Олаф" ))
Не пропуснахме да включим и балони като специален акцент в декорацията - светещи, и пълни с малки балончета в цветовете на рождения ден. А Елза и Олаф, които посрещаха гостите, бяха изработени именно от балони.