Дигитална картина от снимка с паспарту Позволете ни да превърнем Вашата снимка в красива картина. Елегантният завършек на този нестандартен.. Category: Anvils Product #: К-224302 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 44.00 лв $44.00 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Дигитална картина от снимка с паспарту

Дигитална картина от снимка с паспарту

Модел: К-224302

Наличност: В наличност

Цена: 44.00 лв

Позволете ни да превърнем Вашата снимка в красива картина. Елегантният завършек на този нестандартен подарък е паспарту от картон в нежно-бял цвят и стилна рамка. Паспартуто естетически засилва впечатлението от картината. Тя е центрирана, като така се създава допълнително пространство при визуалното й възприемане.

Широчина на паспартуто - 4 см. от всяка страна.

Снимката е дигитално обработена и се отпечатва върху качествена фотохартия. Поставя се в рамка за картина, изработена от PVC, гръб - мукава. Моделът на рамката зависи от наличностите.

Размери на рамката:

28.5/37 см.

Размер на изображението:

21/29.7 см. (А4).

 

Срок за доставка:

- при обработка на до две лица: 5 работни дни. До 2 работни дни след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовата картина ще получите най-късно на петия работен ден.

- при обработка на повече от две лица: 6 работни дни. До 3 работни дни след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовата картина ще получите най-късно на шестия работен ден.

 

                                                            

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.