Надпис от филц "Малката русалка" Надпис за рожден ден във формата на нежна мида, изработен от филц. Всеки елемент от надписа е декори.. Category: Anvils Product #: Н-226303 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 42.00 лв $42.00 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Надпис от филц "Малката русалка"

Надпис от филц "Малката русалка"

Модел: Н-226303

Наличност: В наличност

Цена: 42.00 лв

Възможни варианти

* Изберете размер на всеки елемент :

* Изберете брой на символите :

За надписи с над 20 символа: изберете в горното меню "До 20 символа" и посочете допълнителните символи над този брой:

* Посочете текста, който да бъде изписан:

Надпис за рожден ден във формата на нежна мида, изработен от филц. Всеки елемент от надписа е декориран със 150 миниатюрни перли в златно.

Материал:

филц, перли, текстилна панделка

Цената е за надпис с до 10 символа и размер на всеки символ 15/14 см.

 

При определяне на цената, значение има броят на символите, от които се състои надписът, както и големината на всеки символ.

Имате възможност да избирате между два размера на основната мидичка:

- 15/14 см;

- 19.5/18 см.

- за надписи с до 10 броя символи, посочете в падащото меню опцията "До 10 символа"; 

- за надписи с до 20 броя символи, посочете в падащото меню опцията "До 20 символа"; 

- за надписи с над 20 броя символи, посочете допълнителния брой символи в падащото меню. Тази опция важи САМО за надписи с над 20 броя символи, като в този случай всеки допълнителен символ се калкулира самостоятелно.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.