Покана за рожден ден "Мики Маус" Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дет.. Category: Anvils Product #: П-223304 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 3.90 лв $3.90 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Покана за рожден ден "Мики Маус"
Sale Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана за рожден ден "Мики Маус"

Модел: П-223304

Наличност: В наличност

Цена: 4.60 лв 3.90 лв

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства.

В цената на поканата е включено отпечатването на папирус с текст. В цената на поканата НЕ са включени бонбоните, показани на снимката. 

Материал:

пластмаса, текстил, картон

Размери:

диаметър на пластмасовата топка: 8 см.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.