Покана за рожден ден "Мини Маус" Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини .. Category: Anvils Product #: П-223304 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 3.90 лв $3.90 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Покана за рожден ден "Мини Маус"
Sale Покана за рожден ден "Мини Маус"

Покана за рожден ден "Мини Маус"

Модел: П-223304

Наличност: В наличност

Цена: 4.60 лв 3.90 лв

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата/благодарственото писмо или лакомства.

Текстът се отпечатва върху паус, папирусът е декориран с канелени пръчици.  

В цената е включено отпечатването на папирус с текст - наш, авторски или по желание на клиента. Текстът може да бъде покана, благодарствено писмо за присъствие и т.н. В цената на поканата НЕ са включени бонбоните, показани на снимката. 

Материал:

пластмаса, текстил, картон

Размери:

диаметър на пластмасовата топка: 8 см.

 

Срок за доставка: 5 работни дни.

 

* * *

Предлагаме Ви готов текст за покана за рожден ден или за благодарствено писмо. Текстовете са авторски, писани специално за продукта. Собственост са на "Нестандартни идеи" ЕООД и подлежат на авторско право. Забранява се използването на текстовете за търговски цели!!! Не се позволява публикуването им в други медии, както и използването им без знанието и изричното съгласие на "Нестандартни идеи" ЕООД. 

 

Текстовете са с доказани авторски права пред Google, интегрирани в профила ни в Google+. При установено копиране, се подава жалба пред DMCA и наказанието е сваляне на страницата на сайта-плагиат от резултатите на Google, а понякога и на целия сайт!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.