Фотоколаж-филмов плакат - с делфини За Свети Валентин или просто, за да покажете любовта си, подарете този фотоколаж на своята половинка.. Category: Anvils Product #: ФК-225302 0 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 16.00 лв $16.00 лв Available from: "Нестандартни идеи" ЕООД Condition: excellent condition В наличност
Начало » Фотоколаж-филмов плакат - с делфини

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини

Модел: ФК-225302

Наличност: В наличност

Цена: 16.00 лв

Възможни варианти

* Фотоколаж-филмов плакат - с делфини:

За Свети Валентин или просто, за да покажете любовта си, подарете този фотоколаж на своята половинка. След обработка, снимката изглежда като филмов плакат. Покажете на всички, че любовта Ви е наистина като на кино!

 

Размер на фотоколажа: 21/29.7 (А4)

 

Фотоколажът е разпечатан върху качествена фотохартия и е поставен в рамка-клипс (стойността на рамката е включена в цената). В случай, че желаете фотоколажът да бъде поставен в рамка за картина от PVC профил с гръб от мукава, моля изберете тази опция при оформяне на поръчката. Видът на рамката можете да видите в галерията от снимки на продукта.

 Преди да изпратите Вашата поръчка, моля посочете дали бихте желали фотоколажът да бъде с рамка-клипс или с рамка от PVC.

 

 

От секция "Възможности" можете да избирате между:

 

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини с рамка-клипс - 16 лв.;

 

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини с рамка за картина  - 25 лв. (заплащате стойността на фотоколажа плюс 9 лв. за рамка);

 

 Когато оформяте Вашата поръчка, моля попълнете в полето за коментари имената, които трябва да добавим. В случай, че желаете, можете да промените и името на филма, който в случая е "Любов завинаги".

 След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка № 73). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на координатите, посочени в раздел "Връзка с нас".

 Когато изработваме персонализиран подарък с ваше изображение, ние задължително ще се свържем с вас по телефона, за да обсъдим детайлите за отпечатване. След това ще ви изпратим готовия проект и ще очакваме вашето одобрение по електронната поща.

 Изисквания към снимките: моля, изпращайте ни снимки с максимално висока резолюция - препоръчително 300 dpi. Не се приемат за обработка снимки, направени с мобилен телефон.

Как да проверите размерите на снимката: кликнете върху снимката с десния бутон на мишката и изберете опцията Properties - Summary. 

 Срок за доставка: 3 работни дни (до 1 работен ден след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовият колаж ще получите на втория работен ден след като получим Вашето одобрение).

 Цената за доставка на този продукт е фиксирана и е в размер на 4.50 лв. за територията на цялата страна.

 Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.