Фотоколаж "Цветен акцент"

Модел: ФК-225304

Наличност: В наличност

Цена: 15.00 лв

Възможни варианти

* Фотоколаж "Цветен акцент":

 

 

Черно-бялата фотография придобива нов облик, благодарение на този оригинален ефект. Изпратете ни Ваша цветна снимка, като при оформяне на поръчката отбележете в полето за коментар коя част желаете да бъде превърната в цветен акцент.  Фотоколажът е разпечатан върху качествена фотохартия и е поставен в рамка-клипс (стойността на рамката е включена в цената).

Размер на изображението: 21/29.7 см. (А4).

 

Срок за доставка:

3 работни дни. До 1 работен ден след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовият колаж ще получите на втория работен ден след като получим Вашето одобрение).

 

Снимката е илюстративна. Image courtesy of dexknows.com

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу:

Цена за доставка:

- 4.50 лв. до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" (за територията на цялата страна);

- 6.00 лв.  до адрес на клиента (за територията на цялата страна);

- безплатна доставка до удобен за клиента офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" при поръчка на стойност над 90  лв. (за територията на цялата страна);     

 

Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

Детайли за поръчката:

След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка №22). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 

Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на посочените координати.

 

Когато изработваме персонализиран подарък, ние изпращаме готовия проект и започваме изработката на продукта след получено одобрение на електронната ни поща.