Често задавани въпроси

 Как да поръчам продукт от електронен магазин www.nestandartniidei.com?

 

   Изберете желания от вас продукт и натиснете бутона "Поръчайте";

   Въведете желаното колич ество, което бихте искали да поръчате. В случай, че желаете да поръчате още продукти, натиснете бутона "Продължете пазаруването". Ако сте готови с поръчката - изберете опцията "Плащане".


                          


   Уточнете вашите данни за доставка:

      ► Редактирайте адреса за доставка, ако е нужно;

  Изберете начин на доставка - в тази секция се уточнява дали дължите сума за доставката или тя е безплатна:

     ► Фиксирана стойност - изберете в случай, че общата стойност на поръчката Ви е до 50 лв.

     ► Безплатна доставка - изберете в случай, че общата стойност на поръчката Ви е над 50 лв.

  Добавете коментар или изискване към поръчката - тук е подходящо да отбележите дали бихте искали да подобрим безплатно качеството на снимките Ви или не желате те да бъдат допълнително обработвани.


                        


 Уточнете данните за плащането:

      ► Изберете адрес, на който бихте искали да получите фактура, в случай, че той не съвпада с адреса за доставка (редактирайте, в случай, че желаете да получите фактура). Важно: издаваме фактура за стойността на поръчаните от нас продукти, а куриерската фирма ви издава документ за заплащане на доставката.

 Въведете код за ваучер или намаление, в случай, че притежавате такъв.

 Изберете метод на плащане:

    ► Плащане при получаване или т.нар наложен платеж - в този случай при доставка дължите на куриера общата стойност на поръчаните продукти и цената на доставката. Стойността на наложения платеж е за наша сметка.

   ► Банков превод - в този случай обработването на поръчката ще започне след получаване на информация за направен превод или след изпращане на копие от платежното нареждане на office@nestandartniidei.com. Моля, изпращайте по банков път единствено сумата за поръчаните продукти, а стойността на доставката заплатете в брой на куриера.

      ► Очаквайте скоро възможност за плащане чрез ebg.bg

 В секцията "Добавете коментар или Вашите изисквания за тази поръчка" посочете данните за фактура, в случай, че бихте искали да ви бъде издадена такава.

 Не забравяйте да отбележите, че сте прочели и сте съгласни с условията за Поръчки и доставки


                          


 Разгледайте още веднъж данните за поръчка и коригирайте, ако е нужно. В случай, че сте избрали плащане по банков път, ще имате възможност да видите банковата сметка, на която да преведете дължимата сума (ще получите тези данни и в потвърдителния имейл). Натиснете бутона "Потвърдете поръчката".

     

                  


 Какви са възможностите за плащане на продуктите, поръчани от електронен магазин www.nestandartniidei.com?

Електронен магазин www.nestandartniidei.com ви предлага няколко възможности за плащане на поръчаните от вас продукти:

при доставка – с наложен платеж;

по банков път;

очаквайте скоро възможност за плащане и чрез системата ebg.bg

Важно: При заплащане по банков път и чрез ebg.bg, поръчките започват да се обработват след получаване на информация за направено плащане. При експресни поръчки можете да изпратите копие на платежното нареждане на office@nestandartniidei.com


 С какви карти може да се извършва плащане през системата ebg.bg ?

 В системата на ebg.bg могат да се регистрират дебитни и кредитни карти БОРИКА, Маестро, VISA, MasterCard, виртуални карти VISA и MasterCard на банка ДСК, издадени от български банки. Повече информация относно извършването на плащане чрез ebg.bg можете да прочетете тук 


 Какво е работното време на електронния магазин?

Работното време на електронен магазин www.nestandartniidei.com е от понеделник до петък от 9.00 до 18.00 часа. Поръчки, получени след 13.00 часа, се обработват на следващия работен ден.  


 Каква е цената на доставката?

 

Цената на доставката за всички продукти, предлагани от електронен магазин www.nestandartniidei.com е фиксирана и е в размер на 4 лв за територията на цялата страна. За поръчки над 50 лв. доставката е безплатна. Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

 

 

 Какъв е срокът за доставка на проъчаните продукти?

Срокът за доставка е различен за всеки продукт и е указан в характеристите му. Поради спецификата на някои от предлаганите продукти (които се изработват със снимка, предоставена от потребителя), тяхното изработване започва единствено след предварително писмено одобрение на изображението, което ще бъде отпечатано. Срокът за доставка започва да тече от момента, в който “Нестандартни идеи” ЕООД получи одобрението на потребителя по електронна поща.


 Мога ли да откажа поръчан от мен продукт?

Да, можете да откажеже да получите поръчан от вас продукт в един от следните случаи:

  ►ако доставената стока не съответства на поръчаната от вас;

  ►ако цената на доставената стока не отговаря на предварително обявената в електронния магазин;

  ►ако стоката е повредена и е негодна за ползване.

 Как мога да проследя статуса на моята поръчка?

Може да следите движението на поръчката, като посетите Вашия профил и изберете Хронология.