Букви "ONE"

Красиви букви "ONE" за първия рожден ден на вашата принцеса, на тема "Балерина". Буквите са плоски, но не стоят самостоятелно изправени, а трябва да бъдат облегнати или прикрепени. Материал:карто..

19.00 лв

Надпис "Балерина"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Балерина" - всеки елемент е трипластов - състои се от розова основа, бяла средна ..

29.00 лв

Надпис за сладки лакомства "Балерина"

Нежен и красив надпис за сладки лакомства, които придават завършен вид на всяка парти маса. Картончето с надписа е изработено от релефен картон с флорални мотиви, а буквите са изрязани от златен, брок..

2.20 лв

Фото пропс "Балерина" с име и цифра

Нежен фото пропс с балеринка, която държи цифра с годините на рожденичката и нейното име. Балеринката е декорирана с пола от розов тюл. По желание може да бъде добавено миниатюрно цветенце или перла п..

2.50 лв

Фото пропс палци на балерина

Двупластов фото пропс палци на балерина. Изработени са от обикновен розов картон и златен брокатен картон Възможни са и други цветови комбинации - опишете ги в полето, а ние ще се свържем с вас, за да..

1.90 лв

Фото пропс цифра с балерина

Фото пропс цифра, декорирана с нежна балерина. Цифрата е изработена от обикновен картон, а балерината - от златен, брокатен картон. ..

1.50 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)