Картонена торта - балерина

Картонена торта - балерина

За специалните поводи в детската градина създаваме не просто обикновена кутийка за лакомства, а истински кулинарни изкушения от картон! Всяко парче се състои от основа и капак. Декорирани са с от..

2.20
Топер - балерина

Топер - балерина

Нежен, многопластов топер с балеринка, който може да бъде използван за декорация на торта.Материал:картонРазмери:диаметър: 20 см...

12.00
Топер за торта балерина с име и цифра

Топер за торта балерина с име и цифра

Нежен топер с балеринка, която държи цифра с годините на рожденичката и нейното име. Балеринката е декорирана с пола от розов тюл. По желание може да бъде добавено миниатюрно цветенце или перла п..

9.90

Аксесоар за декорация - цифра с балерина

Трислоен топер във формата на цифра, декорирана с нежна балерина. Силуетът на балерината е изработен от брокатен картон.Материал:картонРазмери:височина: 14 см...

4.90
Топер - палци на балерина

Топер - палци на балерина

Нежен, многопластов топер с палци на балерина, който може да бъде използван за декорация на торта.Материал:картонРазмери:диаметър: 20 см...

12.00

Табелка за гости "Балерина"

Тази красива табелка за име е оригинален комплимент за Вашите гости. Картончето с надписа е изработено от релефен картон с флорални мотиви, а буквите са изрязани от златен, брокатен картон. Поставката..

2.90
Ветрило с декорация "Балерина"

Ветрило с декорация "Балерина"

Красиво ветрило с декорация "Балерина". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото..

14.00

Букви "ONE" - балерина

Красиви, трислойни букви "ONE" за първия рожден ден на вашата принцеса, на тема "Балерина". Буквите са плоски,  не стоят самостоятелно изправени, а трябва да бъдат облегнати или прикрепени. По же..

15.00

Надпис за рожден ден - Балерина

Нежен, тематичен надпис за парти "Балерина" - всеки елемент се състои от принтирана основа, буква, изработена от златен, брокатен картон и е декориран с нежна бяла панделка.При определяне броя на симв..

19.00
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)