Банер за Хелоуин

Пакост или лакомство - какво си избирате? Хелоуин наближава, а ние сме подготвили симпатична колекция от тематични украси!Цената е за надпис с 3 символа. В случай, че желаете надпис с по-голям брой си..

15.00 лв

Надпис за рожден ден с патета

Надпис за рожден ден с една от най-търсените ни теми - "Патета". Всеки елемент е изработен от основа от твърд картон и е декориран с повдигнати части, така че да се постигне триизмерен ефект. Цен..

34.00 лв

Надпис - семейство Флинтстоун

Яба Даба Ду - спомняте ли си този емблематичен рефрен от анимационното филмче "Семейство Флинтстоун"? Създадохме надпис за празника на Вашето дете, който ще ви върне далеееееееч назад в Каменната ера...

34.00 лв

Надпис "Честит рожден ден" с Мики Маус

За всеки малък фен на любимия Мики Маус предлагаме оригинален надпис за рожден ден. Всеки елемент е във формата на главата на Мики и е декориран с червен елемент, който напомня облеклото на любимото м..

30.00 лв

Надпис с щъркел за изписване на бебе - за момиче

Свеж и оригинален надпис за най-радостното събитие в живота на всяко семейство! Чудите се как да съобщите новината, че сте бременна? Организирате бебешко парти преди раждането или специално събитие за..

39.00 лв

Надпис с щъркел за изписване на бебе - за момче

Свеж надпис за най-радостното събитие в живота на всяко семейство! Чудите се как да съобщите новината, че сте бременна? Организирате бебешко парти преди раждането или специално събитие за посрещането ..

39.00 лв

Надпис "One" с Мики Маус

Позволете ни да украсим първия рожден ден на Вашето дете с този оригинален и различен надпис! Цената е за надпис One с 3 символа. В случай, че желаете надпис с по-голям брой символи, изчислете це..

12.00 лв

Надпис-боди за бебешко парти

За най-специалния момент - baby shower, парти за разкриване на пола или за изписване на бебе. Посрещнете новия член на Вашето семейство с нежен надпис, изработен от ефектна, перлена хартия, допъл..

24.00 лв

Надпис за рожден ден Пес Патрул и Скай

Надпис за рожден ден с любимата Скай от "Пес Патрул" - изработен е от твърд картон и е декориран с повдигнати части, така че да се постигне триизмерен ефект. Всеки елемент включва различна картинка на..

34.00 лв

Надпис за рожден ден - гърненцето на Мечо Пух

В гърненцето на Мечо Пух се крие най-вкусния мед, а този надпис може да украси празника на Вашето дете. Всеки елемент е изработен е от твърд картон и е декориран с повдигнати части, така че да се пост..

35.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с розова панделка

Любимата Мини Маус ще украси празника на Вашата малка принцеса.Цената е за надпис Честит рожден ден с 15 символа. В случай, че желаете надпис с по-малък или по-голям брой символи, изчислете цената, ка..

30.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка ще украси празника на Вашата малка принцеса.Цената е за надпис Честит рожден ден с 15 символа. В случай, че желаете надпис с по-малък или по-голям бро..

30.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)