Банер "Еднорог"

Банер "Еднорог"

29.00 лв
Модел: Б-226302
Stock Instock

Overview

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.  Банер "Еднорог": всеки елемент е трипластов - състои се от основа, декоративен елемент и буква. Като бонус получавате два допълнителни ел...

Опции

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.  

Банер "Еднорог": всеки елемент е трипластов - състои се от основа, декоративен елемент и буква. Като бонус получавате два допълнителни елемента, които се поставят в началото и в края на подредените букви, съставящи надписа. Всеки от тези елементи е декориран с глава на еднорог, изработен от златен брокатен картон и нежни хартиени цветя. 


Материал:

картон

Размери на всеки елемент:

21/14.5 см. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Тест за сигурност

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!