Букви "Маккуин Светкавицата"

Букви за декорация на парти маса, на тема "Маккуин Светкавицата". Буквите са плоски, но не стоят самостоятелно изправени, а трябва да бъдат облегнати или прикрепени. Материал:картонРазмери:височи..

5.00 лв

Декорация за маса "Мини Маус"

Красива декорация за маса Мини Маус, която ще украси парти масата за вашия празник! Главата на Мини е изработена от стиропор, боядисан със златна брокатена боя.  Материал: стиропор, карто..

21.00 лв

Етикет "Мини Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мини Маус, изработена от брокатен картон. Панделката е обемна. Етикетът може да се прикрепи към шише за сок, вода или лимонада или пък може да бъде използван като подар..

1.20 лв

Надпис за сладки лакомства "Балерина"

Нежен и красив надпис за сладки лакомства, които придават завършен вид на всяка парти маса. Картончето с надписа е изработено от релефен картон с флорални мотиви, а буквите са изрязани от златен, брок..

2.20 лв

Етикет за шише "Мики Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мики Маус, изработена от брокатен картон. Папийонката е обемна. Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета със сок, лимонада, вода и т.н.Материал:картон..

1.20 лв

Етикет за шише - бензинова колонка

Етикет за шише във формата на бензинова колонка, която може да се използва като част от цялостна декорация на тема "Маккуин Светкавицата". Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета съ..

1.20 лв

Сет декорация за парти

Един продукт с много предназначения - поставете декорацията пред всеки гост или украсете чашите на присъстващите, за да ги поздравите с "Добре дошли"! Всяка декорация е отпечатана върху висококачестве..

6.00 лв

Сет декорация за парти маса

Украсете парти масата на вашето спецално събитие: декорацията може да бъде поставена в чашата или върху салфетката на всеки гост. Розите са изработени от полимер. В цената са включени два броя декорац..

4.00 лв

Надпис за маса в рустик стил

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, ..

9.00 лв

Подложки за маса - Мини Маус

Подложка за сервиране с любимата Мини Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден. Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см. височи..

0.50 лв

Декорация за бебешко парти - количка

Нежно, с перли и много цветя - подарък-декорация за baby shower или изписване на бебе. Бебешката количка е украсена с цветя от текстил и перли.  ..

21.00 лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)