Букви "Маккуин Светкавицата"

Букви за декорация на парти маса, на тема "Маккуин Светкавицата". Буквите са плоски, но не стоят самостоятелно изправени, а трябва да бъдат облегнати или прикрепени. Материал:картонРазмери:височи..

3.90 лв

Декорация за маса "Мини Маус"

Красива декорация за маса Мини Маус, която ще украси парти масата за вашия празник! Главата на Мини е изработена от стиропор, боядисан със златна брокатена боя.  Материал: стиропор, карто..

17.00 лв

Етикет за шише "Мини Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мини Маус, изработена от брокатен картон. Панделката е обемна. Етикетът може да се прикрепи към шише за сок, вода или лимонада или пък може да бъде използван като подар..

1.20 лв

Табелка за сладки лакомства - семейство Флинтстоун

Табелките за сладки лакомства допълват визията на парти масата и са отличен начин да разнообразите и най-семплата декорация. Табелката е двойна и стои самостоятелно. По желание се избира герой от филм..

1.90 лв

Етикет за шише "Мики Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мики Маус, изработена от брокатен картон. Папийонката е обемна. Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета със сок, лимонада, вода и т.н.Мики Маус може ..

1.20 лв

Етикет за шише - бензинова колонка

Етикет за шише във формата на бензинова колонка, която може да се използва като част от цялостна декорация на тема "Маккуин Светкавицата". Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета съ..

1.20 лв

Декорация за сок "Пес Патрул"

Етикет за шише във формата на бензинова колонка, която може да се използва като част от цялостна декорация на тема "Маккуин Светкавицата". Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета съ..

1.40 лв

Табелка за гости "Балерина"

Тази красива табелка за име е оригинален комплимент за Вашите гости. Картончето с надписа е изработено от релефен картон с флорални мотиви, а буквите са изрязани от златен, брокатен картон. Поставката..

2.20 лв

Табелка за сладки лакомства - гърненцето на Мечо Пух

Табелките за сладки лакомства допълват визията на парти масата и са отличен начин да разнообразите и най-семплата декорация. Гърненцето е двойно, стои самостоятелно и е изработено от твърд картон. По ..

2.00 лв

Подложки за маса - Мини Маус

Подложка за сервиране с любимата Мини Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден. Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см. височи..

0.50 лв

Надпис за сладки лакомства "Балерина"

Нежен и красив надпис за сладки лакомства, които придават завършен вид на всяка парти маса. Картончето с надписа е изработено от релефен картон с флорални мотиви, а буквите са изрязани от златен, брок..

2.20 лв

Надпис за маса в рустик стил

Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, на която седят Вашите гости. Декорацията е двойна, тип "книга", стои стабилно на повърхността, на която е поста..

8.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)