Ветрило с декорация "Еднорог"

Красиво ветрило с декорация "Еднорог". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото ..

12.00 лв

Пано за парти маса "Еднорог"

Ефектно пано на тема "Еднорог", което ще украси стената зад парти масата на вашия празник. Всяка буква е изработена от златен брокатен картон. Цветята са ръчно изработени, като могат да бъдат в цветов..

89.00 лв

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

3.90 лв

Фото пропс "Дъга"

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс.Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация. &nb..

1.50 лв

Фото пропс "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

1.90 лв

Фото пропс "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

2.50 лв

Фото пропс "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

2.00 лв

Цифра, декорирана с хартиени цветя

Продукт, който не се продава, а се отдава под наем единствено на клиенти, на които изработваме цялостна декорация за парти маса. Нежна цифра за рожден ден, декорирана с хартиени рози. Цифрата е п..

10.00 лв

Покана "Еднорог"

Двустранна покана на тема "Еднорог" с елементи от златен брокатен картон. Размери на поканата:14.7/17.4 см  Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме поканата:- име на де..

3.50 лв

Персонализиран етикет "Еднорог"

Персонализиран етикет "Еднорог" - елегантна декорация, която може да се изпозва както за надписване на  подаръчета, така и за табелки с имената на гостите. Етикетът е изработен от релефен карт..

2.20 лв

Банер "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.  Банер "Еднорог": всеки елемент е трипластов - състои се от основа, декоративе..

29.00 лв

Етикети за шишета "Еднорог"

Свежи етикети за шишета на тема "Еднорог". Цената важи за 1 брой декорация.  Материал: гланцирана фотохартия Размери: диаметър: 7 см. ..

0.90 лв

Надпис "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Еднорог" - състои се от трипластови елементи: основа, декоративен елеме..

29.00 лв

Надпис с дантелена фигура на еднорог

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Четирипластов надпис с дантелена фигура на еднорог и декорация от хартиени цветя. Мате..

29.00 лв

Подложки за сервиране "Еднорог"

Подложка за сервиране "Еднорог", декорирана с нежни цветя. Подложката може да бъде персонализирана с изрязан надпис.  Материал: картон Размери: 26/18 см. ..

1.00 лв

Декоративна цифра "Еднорог"

Плоска, стилизирана цифра "Еднорог", изработена от брокатен картон. Декорирана с пластмасови или хартиени цветя по избор. Материал: картон, пластмаса Размери: Височина - 29 см.  ..

11.00 лв

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи - изработен е от брокатен картон, прикрепя се към дървена пръчка. Материал: картон Размери: 9/9 см. ..

2.20 лв
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)