Ветрило с декорация "Еднорог"

Красиво ветрило с декорация "Еднорог". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото ..

12.00 лв

Пано за парти маса "Еднорог"

Ефектно пано на тема "Еднорог", което ще украси стената зад парти масата на вашия празник. Всяка буква е изработена от златен брокатен картон. Цветята са ръчно изработени, като могат да бъдат в цветов..

89.00 лв

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

3.90 лв

Фото пропс "Дъга"

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс.Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация. &nb..

1.50 лв

Фото пропс "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

1.90 лв

Фото пропс "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

2.50 лв

Фото пропс "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

2.00 лв

Цифра, декорирана с хартиени цветя

Продукт, който не се продава, а се отдава под наем единствено на клиенти, на които изработваме цялостна декорация за парти маса. Нежна цифра за рожден ден, декорирана с хартиени рози. Цифрата е п..

10.00 лв

Покана "Еднорог"

Двустранна покана на тема "Еднорог" с елементи от златен брокатен картон. Размери на поканата:14.7/17.4 см  Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме поканата:- име на де..

3.50 лв
-14%
This limited offer ends in:

Персонализиран етикет "Еднорог"

Персонализиран етикет "Еднорог" - елегантна декорация, която може да се изпозва както за надписване на  подаръчета, така и за табелки с имената на гостите. Етикетът е изработен от релефен карт..

1.90 лв 2.20 лв

Банер "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.  Банер "Еднорог": всеки елемент е трипластов - състои се от основа, декоративе..

0.00 лв

Етикети за шишета "Еднорог"

Свежи етикети за шишета на тема "Еднорог". Цената важи за 1 брой декорация.  Материал: гланцирана фотохартия Размери: диаметър: 7 см. ..

0.90 лв

Надпис "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Еднорог" - състои се от трипластови елементи: основа, декоративен елеме..

29.00 лв

Надпис с дантелена фигура на еднорог

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Четирипластов надпис с дантелена фигура на еднорог и декорация от хартиени цветя. Мате..

29.00 лв

Подложки за сервиране "Еднорог"

Подложка за сервиране "Еднорог", декорирана с нежни цветя. Подложката може да бъде персонализирана с изрязан надпис.  Материал: картон Размери: 26/18 см. ..

1.00 лв

Банер с елементи във формата на еднорог

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Банер, чийто елементи са във формата на еднорог. Всички детайли, използвани за декорация,..

31.00 лв

Декоративна цифра "Еднорог"

Плоска, стилизирана цифра "Еднорог", изработена от брокатен картон. Декорирана с пластмасови или хартиени цветя по избор. Материал: картон, пластмаса Размери: Височина - 29 см.  ..

11.00 лв

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи

Фото пропс "Еднорог" с изрязани елементи - изработен е от брокатен картон, прикрепя се към дървена пръчка. Материал: картон Размери: 9/9 см. ..

2.20 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)