Аксесоар за декорация "Еднорог" с цветя

Аксесоар за декорация "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

3.90

Аксесоар за снимки "Дъга"

Един от основните символи на еднорога е дъгата - претворяваме я със свеж и цветен фото пропс. Дъгата не е принтирана - всеки цвят се изрязва отделно, за да се създаде тази интересна апликация. &n..

3.00
Аксесоар за снимки "Еднорог"

Аксесоар за снимки "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

3.90

Ветрило с декорация "Еднорог"

Красиво ветрило с декорация "Еднорог". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото ..

15.00
Покана "Еднорог"

Покана "Еднорог"

Двустранна покана на тема "Еднорог" с елементи от златен брокатен картон. Размери на поканата:14.7/17.4 см  Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме поканата:- име на де..

4.00
Покана "Еднорог" с 3D елементи

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

4.50

Етикети за шишета "Еднорог"

Свежи етикети за шишета на тема "Еднорог". Цената важи за 1 брой декорация.  Материал: гланцирана фотохартия Размери: диаметър: 7 см. ..

1.60
Топер "Еднорог" с име

Топер "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

3.90
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)