Етикет за шише "Мини Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мини Маус, изработена от брокатен картон. Панделката е обемна. Етикетът може да се прикрепи към шише за сок, вода или лимонада или пък може да бъде използван като подар..

2.40

Етикет за шише "Мики Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мики Маус, изработена от брокатен картон. Папийонката е обемна. Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета със сок, лимонада, вода и т.н.Мики Маус може ..

2.40

Етикет за шише - бензинова колонка

Етикет за шише във формата на бензинова колонка, която може да се използва като част от цялостна декорация на тема "Маккуин Светкавицата". Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета съ..

2.50
Декорация за сок "Пес Патрул"

Декорация за сок "Пес Патрул"

Декорация за сок във формата на бадж, който е задължителна част от екипировката на всяко кученце от "Пес Патрул".Материал:картонРазмери:..

2.50
Декорация за сок с патета

Декорация за сок с патета

Декорация за сок с една от най-търсените теми - патета! Всеки картонен елемент е декориран с панделка, която се завързва около сокчето или бутилката с минерална вода. Материал:картонРазмери:..

2.50

Етикети за шишета "Еднорог"

Свежи етикети за шишета на тема "Еднорог". Цената важи за 1 брой декорация.  Материал: гланцирана фотохартия Размери: диаметър: 7 см. ..

1.60
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)