Добре дошли в моя цветен, светъл и оригинален свят!

Електронен магазин "Нестандартни идеи" е част от виртуалното пространство вече 12 години. Началото поставих през далечната 2011 година, когато стартирах  съвсем мъничък сайт за персонализирани подаръци. Успях да го наложа и той зае челни позиции не само в Google, но и в сърцата на много клиенти.

През 2015 година реших да спра. Имах нужда от ново вдъхновение, от нови предизвикателства, от нови и още по-нестандартни идеи. Промяната дойде с раждането на моята дъщеричка и организирането на първия й рожден ден. Всичко стана кристално ясно, сякаш всичките тези години ми бяха нужни, за да достигна до правилното решение. Промених с един замах цялостната концепция на сайта. Насочих се към създаването на декорация за празници - предимно за детски рождени дни, именни дни, бебешки партита и кръщенета.

И ето ме днес - след като реших да си поема въздух и да се отдам с цялата си душа на майчинството, се завърнах отново с проекта "Нестандартни идеи" в сегания му вид и форма. Благодарение на моите нестандартни идеи, съм готова да застана до Вас в най-щастливите моменти от живота Ви - Вашите празници.

Така избрах и слогана на "Нестандартни идеи": решение с вдъхновение за всеки празник!

Добре дошли отново при мен! Забавлявайте се! 

Галя Кондова