Надпис с щъркел за изписване на бебе

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Свеж и оригинален надпис за най-радостните събтия в живота на всяко семейство! Чудите се ..

31.00 лв

Подложки за маса - елегантна дантела

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Подложките могат да бъдат изработени както от обикновен, така и от перлен картон, картон с брокат или декоратив..

0.90 лв

Сет фото пропсове за бебешко парти

Забавен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower или изписване на бебе. Сетът включва 16 фото пропса с различен дизайн. Материал: картон, дърво, полимер ..

15.00 лв

Ветрило с надпис

Нежно ветрило с надпис по желание за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. ..

9.00 лв

Подложки за маса - черешов цвят

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Материал:картон Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитан цвят и размер на ..

0.90 лв

Декорация за стая - baby shower

Оригинална декорация за baby shower - нежни облачета в цветовете на партито, прикрепена към месина. В цената са включени 2 броя декорация с облачета.  Материал: картон, месина ..

5.00 лв

Сет декорация за парти

Един продукт с много предназначения - поставете декорацията пред всеки гост или украсете чашите на присъстващите, за да ги поздравите с "Добре дошли"! Всяка декорация е отпечатана върху висококачестве..

6.00 лв

Фото пропс - бебешка дрънкалка

Фото пропс във формата на бебешка дрънкалка! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90 лв

Фото пропс - дървено конче

Фото пропс във формата на детска люлка-конче! Пропсът е изработен от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате, са: злато, сребро, розово, синьо.  ..

1.90 лв

Сет декорация за парти маса

Украсете парти масата на вашето спецално събитие: декорацията може да бъде поставена в чашата или върху салфетката на всеки гост. Розите са изработени от полимер. В цената са включени два броя декорац..

3.00 лв

Надпис за маса в рустик стил

Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, на която седят Вашите гости. Декорацията е двойна, тип "книга", стои стабилно на повърхността, на която е поста..

8.00 лв

Покана за бебешко парти

Покана за бебешко парти във формата на бебешко боди с туту пола. ..

2.00 лв

Сет пръстени за салфетки

Ефектен пръстен за прибори - изработен от канап и текстилна роза. Диаметърът на пръстена се уточнява допълнително. Посочената цена е за 6 броя пръстени за прибори. Материал: канап, текстил&..

10.00 лв

Декорация за бебешко парти - количка

Нежно, с перли и много цветя - подарък-декорация за baby shower или изписване на бебе. Бебешката количка е украсена с цветя от текстил и перли.  ..

21.00 лв

Надпис с розетки от релефна хартия

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис с розетки, декорирани с нежни цветя по краищата, в унисон с флоралната р..

39.00 лв

Надпис за бебешко парти или изписване на бебе

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.За най-специалния момент - baby shower или иписване на бебе. Посрещнете новия член на Ваш..

29.00 лв

Надпис с розетки и декорация от дантела

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Стилен надпис с розетки, декорирани с дантела. Подходящи за рожден ден, имен ден, кр..

42.00 лв

Надпис с розетки от едноцветен картон

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис с розетки от едноцветен картон, подходящи за декорация на стена или маса.Подходящи..

39.00 лв

Надпис с розетка и кръгла подложка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис с розетки от едноцветен картон, поставени върху нежна кръгла подложка. Подходящи з..

42.00 лв

Надпис с розетки и перли

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис за маса или стена - розетки в цвят по желание, декорирани с нежни перли...

49.00 лв
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)