Сет фото пропсове за бебешко парти

Сет фото пропсове за бебешко парти

7.00лв
Модел: Ф-222310
Stock Instock

Overview

Нежен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower, парти за разкриване на пола или изписване на бебе. Сетът включва 4 фото пропса с различен дизайн. Материал: картон ...

Нежен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower, парти за разкриване на пола или изписване на бебе. Сетът включва 4 фото пропса с различен дизайн.

Материал:

картон

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!