Дигитална картина от снимка с паспарту

Дигитална картина от снимка с паспарту

44.00 лв
Модел: К-224302
Stock Instock

Overview

Позволете ни да превърнем Вашата снимка в красива картина. Елегантният завършек на този нестандартен подарък е паспарту от картон в нежно-бял цвят и стилна рамка. Паспартуто естетически засилва впечатлението от картината. Тя е центрирана, като така с...

Позволете ни да превърнем Вашата снимка в красива картина. Елегантният завършек на този нестандартен подарък е паспарту от картон в нежно-бял цвят и стилна рамка. Паспартуто естетически засилва впечатлението от картината. Тя е центрирана, като така се създава допълнително пространство при визуалното й възприемане.

Широчина на паспартуто - 4 см. от всяка страна.

Снимката е дигитално обработена и се отпечатва върху качествена фотохартия. Поставя се в рамка за картина, изработена от PVC, гръб - мукава. Моделът на рамката зависи от наличностите.

Размери на рамката:

28.5/37 см.

Размер на изображението:

21/29.7 см. (А4).

 

Срок за доставка:

- при обработка на до две лица: 5 работни дни. До 2 работни дни след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовата картина ще получите най-късно на петия работен ден.

- при обработка на повече от две лица: 6 работни дни. До 3 работни дни след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовата картина ще получите най-късно на шестия работен ден.

 

                                                            

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение