Покана "Ариел" с плик-опашка

Нека първата изненада на партито на Вашата малка принцеса бъдат оригиналните покани. Роклята на Ариел е изработена от сатен и е декорирана с нежна панделка. Поставихме я в елегантен плик във форм..

5.00 лв

Покана "Малката русалка" - мида

Свежа покана за рожден ден във формата на мида, подходяща за парти в стила на малката русалка Ариел. Поканата може да бъде комбинирана с надпис за стена, където всяка буква е изписана върху такава мид..

2.50 лв

Сет фото пропсове "Малката русалка"

Фото пропсове за парти в стил "Малката русалка" - сетът включва 11 броя фото пропсове, които могат да се комбинират по желание от всеки вид.  ..

14.00 лв

Надпис от филц "Малката русалка"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис за рожден ден във формата на нежна мида, изработен от филц. Всеки елемент от надпи..

42.00 лв

Надпис-мида "Малката русалка"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надписът във форма на мида е декориран с перли и морски звезди. Буквата е изработена от б..

27.00 лв

Надпис-мида "Малката русалка" с цветя

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис-мида за рожден ден на тема "Малката русалка". Всеки елемент на надписа е декорарин..

29.00 лв

Перлено ветрило "Малката русалка"

Розетката за стена "Малката русалка" може да бъде декорирана със снимки на героите от анимационния филм, както и с надписи по желание. Изработена е от перлен картон в тюркоазен цвят. Материал: п..

6.00 лв
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)