Покана "Малката русалка" - мида

Покана "Малката русалка" - мида

2.50 лв
Модел: П-223307
Stock Instock

Overview

Свежа покана за рожден ден във формата на мида, подходяща за парти в стила на малката русалка Ариел. Поканата може да бъде комбинирана с надпис за стена, където всяка буква е изписана върху такава мида.Посочената цена е за покана с размер 10/15 см. З...

Опции

Свежа покана за рожден ден във формата на мида, подходяща за парти в стила на малката русалка Ариел. Поканата може да бъде комбинирана с надпис за стена, където всяка буква е изписана върху такава мида.

Посочената цена е за покана с размер 10/15 см. За по-голям размер, моля, погледнете в секция "Опции".


Размери на поканата:

10/15 см.


* * *

Предлагаме Ви готов текст за покана за рожден ден. Текстът е авторски, писан специално за продукта. Собственост е на "Нестандартни идеи" ЕООД и подлежи на авторско право. Забранява се използването на текста за търговски цели!!! Не се позволява публикуването му в други медии, както и използването му без знанието и изричното съгласие на "Нестандартни идеи" ЕООД.

 

Текстът е с доказани авторски права пред Google. При установено копиране, се подава жалба пред DMCA и наказанието е сваляне на страницата на сайта-плагиат от резултатите на Google, а понякога и на целия сайт!

 

С принцеса Ариел те каним сега

на чудно парти с много веселба!

За третия рожден ден на Али се приготви,

доброто настроение вземи

и в детски кът "Веселие" ела,

за да празнуваме до сутринта!

12.08.2017 г.           17.30 часа

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър