Табелка за сладки лакомства - гърненцето на Мечо Пух

Табелка за сладки лакомства - гърненцето на Мечо Пух

2.00лв
Модел: Д-220409
Stock Instock

Табелките за сладки лакомства допълват визията на парти масата и са отличен начин да разнообразите и най-семплата декорация. 

Табелките за сладки лакомства допълват визията на парти масата и са отличен начин да разнообразите и най-семплата декорация. Гърненцето е двойно, стои самостоятелно и е изработено от твърд картон. По желание може да бъде допълнително декорирано с изображение на Мечо Пух и неговите приятели, като цената не се променя.


Материал:

картон 

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!