Мики Маус - фигура от текстилни цветя

Тази елегантна фигура е чудесна декорация за парти масата на Вашия празник. ..

39.00 лв

Фото пропс - шапката на Мики Маус

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 27.7 см. размери на шапката на Мики Маус:13.5 / 11.4 см. ..

1.00 лв

Етикет за шише "Мики Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мики Маус, изработена от брокатен картон. Папийонката е обемна. Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета със сок, лимонада, вода и т.н.Материал:картон..

1.20 лв

Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства. В це..

4.60 лв

Надпис "Честит рожден ден" с Мики Маус

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.За всеки малък фен на любимия Мики Маус - надпис за рожден ден. Материал: картон ..

17.00 лв

Подложки за маса - Мики Маус

Подложка за сервиране с любимия герой  Мики Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7..

0.70 лв

Ветрило "Мики Маус" с два цвята

За партито на всеки малък фен на Мики Маус - розетка с любимия герой.  Материал: картон Размери: диаметър: 29.7 см. ..

5.00 лв

Подложки "Мики Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка с декорирани краища, на които е изобразен любимият комиксов герой Мики Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см..

1.20 лв

Мики Маус - голяма фигура от ветрила

Творим вълшебства от хартиени ветрила - голям, стилизиран Мики Маус, който да украси партито на Вашето дете! Материал: картон Размери: диаметър на основното ветрило: 60 см. диаметър на ..

29.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)