Етикет за шише "Мики Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мики Маус, изработена от брокатен картон. Папийонката е обемна. Етикетът би могъл да бъде използван за декорация на шишета със сок, лимонада, вода и т.н.Мики Маус може ..

2.40
Надпис "Честит рожден ден" с Мики Маус

Надпис "Честит рожден ден" с Мики Маус

За всеки малък фен на любимия Мики Маус предлагаме оригинален надпис за рожден ден. Всеки елемент е във формата на главата на Мики и е декориран с червен елемент, който напомня облеклото на любимото м..

30.00
Надпис "One" с Мики Маус

Надпис "One" с Мики Маус

Позволете ни да украсим първия рожден ден на Вашето дете с този оригинален и различен надпис! Цената е за надпис One с 3 символа. В случай, че желаете надпис с по-голям брой символи, изчислете це..

12.00

Подложки за маса - Мики Маус

Подложка за сервиране с любимия герой  Мики Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7..

0.70
Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства. В це..

4.60

Ветрило "Мики Маус" с два цвята

За партито на всеки малък фен на Мики Маус - розетка с любимия герой.  Материал: картон Размери: диаметър: 29.7 см. ..

5.00
Подложки "Мики Маус" с декорирани краища и надпис

Подложки "Мики Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка с декорирани краища, на които е изобразен любимият комиксов герой Мики Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см..

1.00

Мики Маус - голяма фигура от ветрила

Творим вълшебства от хартиени ветрила - голям, стилизиран Мики Маус, който да украси партито на Вашето дете! Материал: картон Размери: диаметър на основното ветрило: 60 см. диаметър на ..

29.00
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)