Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана за рожден ден "Мики Маус"

4.60лв
Модел: П-223304
Stock Instock

Overview

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства. В цената на поканата е включено отпечатването на папирус с ...

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства.

В цената на поканата е включено отпечатването на папирус с текст. В цената на поканата НЕ са включени бонбоните, показани на снимката. 


Посочената цена е за сфера с диаметър 8 см. За по-големи сфери, моля, погледнете секция "Опции".


Материал:

пластмаса, текстил, картон

Размери:

диаметър на пластмасовата топка: 8 см.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!