Мики Маус - голяма фигура от ветрила

Мики Маус - голяма фигура от ветрила

29.00лв
Модел: В-220310
Stock Instock

Overview

Творим вълшебства от хартиени ветрила - голям, стилизиран Мики Маус, който да украси партито на Вашето дете! Материал: картон Размери: диаметър на основното ветрило: 60 см. диаметър на ветрилата-уши: 42 см.   Поради невъзможностт...

Творим вълшебства от хартиени ветрила - голям, стилизиран Мики Маус, който да украси партито на Вашето дете!

Материал:

картон

Размери:

диаметър на основното ветрило: 60 см.

диаметър на ветрилата-уши: 42 см.

 

Поради невъзможността за гарантирана сигурна доставка без дефекти, както и поради големите размери, този продукт се предлага единствено за клиенти от Варна, срещу лично предаване. Моля, свържете се с нас, за уточняване на детайлите.  

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!