Декорация за маса "Мини Маус"

Красива декорация за маса Мини Маус, която ще украси парти масата за вашия празник! Главата на Мини е изработена от стиропор, боядисан със златна брокатена боя.  Материал: стиропор, карто..

21.00 лв

Етикет "Мини Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мини Маус, изработена от брокатен картон. Панделката е обемна. Етикетът може да се прикрепи към шише за сок, вода или лимонада или пък може да бъде използван като подар..

1.20 лв

Покана за рожден ден "Мини Маус"

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папир..

4.60 лв

Топери за мъфини "Мини Маус"

Декорация за мъфини - златни топери с любимата героиня Мини Маус. Могат да се използват и за основа за табелки с имената на гостите или като свежа декорация на маса. В цената са включени 20 броя то..

10.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с розова панделка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Честит рожден ден" с Мини Маус. Всеки елемент е декориран с розова, сатенена панд..

17.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Честит рожден ден" с Мини Маус. Всеки елемент е декориран с червена, сатенена пан..

17.00 лв

Подложки за маса - Мини Маус

Подложка за сервиране с любимата Мини Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден. Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см. височи..

0.50 лв

Ветрило-панделка с декориран кант

Елегантно хартиено ветрило с декориран кант. Материал: хартия Размери: широчина: 48 см. височина: 38 см. ..

6.00 лв

Подложки "Мини Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка за сервиране с декорирани краища, на които е изобразена любимата Мини Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.  Подложките могат да бъдат изработени както от обикновен..

1.20 лв

Ветрило "Мини Маус" в два цвята

Ветрило "Мини Маус" в два цвята. Мини е изработена от розов, брокатен картон, декорирана с текстилна панделка.Цветовете на ветрилото се уточняват допълнително, в зависимост от цветовете на вашето парт..

6.00 лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)