Декорация за маса "Мини Маус"

Красива декорация за маса Мини Маус, която ще украси парти масата за вашия празник! Главата на Мини е изработена от стиропор, боядисан със златна брокатена боя.  Материал: стиропор, карто..

17.00 лв

Етикет за шише "Мини Маус"

Етикет със стилизирана глава на Мини Маус, изработена от брокатен картон. Панделката е обемна. Етикетът може да се прикрепи към шише за сок, вода или лимонада или пък може да бъде използван като подар..

1.20 лв

Покана за рожден ден "Мини Маус"

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папир..

4.60 лв

Тематична обемна цифра - Мини Маус

Обемна цифра, която е идеалното допълнение към тематично парти, посветено на любимата героиня на момиченцата - Мини Маус.Цифрата е изработена от стиропор, боядисана е и е декорирана с бели точки, ушич..

52.00 лв

Топери за кейк попс Мини Маус

Декорация за кейк попс - топери от брокатен картон с любимата героиня Мини Маус. Топерът е декориран с обемна панделка, изработена също от брокатен картон.Важно: топерите за кейк попс не са прикрепени..

0.70 лв

Топери за мъфини Мини Маус

Декорация за мъфини - топери с любимата героиня Мини Маус. Всеки топер е прикрепен към малка дървена клечка.Цената важи за 1 брой топер. Материал:  картон Размери: височина на фигурат..

0.50 лв

Фото пропс Мини Маус - балон

Оригинален фото пропс на тема "Мини Маус" във форма на балон. Украсете празника на Ваето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:височина на фигурата на Мини Маус: 8 см. ..

1.20 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с розова панделка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Любимата Мини Маус ще украси празника на Вашата малка принцеса. Материал: картон ..

25.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка ще украси празника на Вашата малка прин..

25.00 лв

Фото пропс Мини Маус

Стилизиран фото пропс "Мини Маус", изработен от брокатен картон и декориран с панделка. Украсете празника на Вашето дете с тези нестандартни декорации!Материал:картонРазмери:ширина на главата на Мини ..

2.00 лв

Надпис за рожден ден Мини Маус

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Оригинален надпис с апликация Мини Маус. Главата на Мини, панделката и буквите са изработ..

29.00 лв

Подложки за маса - Мини Маус

Подложка за сервиране с любимата Мини Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден. Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см. височи..

0.50 лв

Мини Маус - фигура от текстилни цветя

Фигура от изкуствени, текстилни цветя. ..

42.00 лв

Подложки "Мини Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка за сервиране с декорирани краища, на които е изобразена любимата Мини Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.   Материал:картонРазмери:29.7/ 21 см. ..

1.20 лв

Ветрило "Мини Маус" в два цвята

Ветрило "Мини Маус" в два цвята. Мини е изработена от розов, брокатен картон, декорирана с текстилна панделка.Цветовете на ветрилото се уточняват допълнително, в зависимост от цветовете на вашето парт..

6.00 лв

Банер за първата годинка с Мини Маус

Всеки елемент от този свеж банер е във формата на главата на Мини Маус. Той може да се превърне в органична част от украсата за първия рожден ден на Вашата малка принцеса!Цената е за банер с 13 символ..

25.00 лв
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)