Надпис за рожден ден с патета

Надпис за рожден ден с патета

31.00лв
Модел: Н-226320
Stock Instock

Надпис за рожден ден с една от най-търсените ни теми - "Патета"!

Надпис за рожден ден с една от най-търсените ни теми - "Патета". Всеки елемент е изработен от основа от твърд картон и е декориран с повдигнати части, така че да се постигне триизмерен ефект. 


Цената е за надпис с 10 символа. В случай, че желаете надпис с по-малък или по-голям брой символи, изчислете цената, като разгледате менюто на продукта.


Пример: Ако желаете да поръчате надпис с име, състоящо се от три букви, посочете в падащото меню опцията за символи "3 броя" и системата автоматично ще ви изчисли по-ниската цена.

Ако желаете да поръчате надпис, който се състои от 15 букви (Честит рожден ден), посочете в падащото меню опцията за символи "15 броя" и системата автоматично ще ви изчисли по-високата цена.  


Материал:

картон

Размери:

19/17 см

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!