Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка

25.00 лв
Модел: Н-226310
Stock Instock

Overview

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка ще украси празника на Вашата малка принцеса. Материал: картон Размери: диамет...

Опции

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.

Надпис за рожден ден Мини Маус с червена панделка ще украси празника на Вашата малка принцеса.


Материал:

картон

Размери:

диаметър на главата на Мини Маус: 14.7 см.

диаметър на ушичките на Мини Маус: 7.5 см.


При определяне на цената, значение има броят на символите, от които се състои надписът.При определяне на цената, значение има броят на символите, от които се състои надписът. Цената е за надпис "Честит рожден ден" или "Happy birthday", с посочените по-горе размери на всеки елемент. За допълнителни символи като например изписване на име, години и др., посочете в падащото меню опцията "Допълнителни символи".

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!