25.06.2013 г.

 

ПОРЪЧКА БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ ОТ WWW.NESTANDARTNIIDEI.COM

 

Електронен магазин "Нестандартни идеи" въведе възможността за поръчка без регистрация. Това е опция за клиенти, които предпочитат да спестят време и не желаят да създават профил в сайта. Важна подробност е фактът, че в този случай клиентът не получава автоматичен потвърдителен имейл за направената поръчка, а оператор се свързва с него за удостоверяване на продуктите и адреса за доставка. Този метод също не позволява и проследяване на статуса на поръчката.

Все пак Ви напомняме, че регистрирането на профил в магазина Ви дава възможност да се абонирате за нашия бюлетин, в който публикуваме кодове за отстъпки, да разглеждате хронологията на Вашите поръчки, както и да проследявате техния статус.

С уважение: екипът на електронен магазин "Нестандартни идеи".

 

 

09.01.2012 г.
ПОДНЕСЕТЕ ПОДАРЪК, ОПАКОВАН В БАЛОН!
 
Уважаеми клиенти,
казват, че не е важно какво ще направите за един човек, нито какво ще му кажете. Важното е как ще го накарате да се почувства. Ние Ви предлагаме начин да изненадате любимите си хора, като им подарите незабравима емоция на техния празник или специален повод. 
От 10 февруари 2012 г., електронен магазин "Нестандартни идеи" предлага на всички свои клиенти от Варна възможността да поднесат подарък, опакован в балон. Бъдете нестандартни не само при избора си на подарък, но и при неговото опаковане!
С уважение: екипът на електронен магазин "Нестандартни идеи".
 

 

 

26.12.2011 г.

 

Уважаеми клиенти,

поради технически причини, в периода 27.12.2011 г. - 01.03.2012 г., електронен магазин "Нестандартни идеи" няма да изпълнява поръчки за отпечатване на снимки и картини върху канава. Извиняваме се за причиненото неудобство.

С уважение: екипът на електронен магазин "Нестандартни идеи". 

 

 

18.11.2011 г.

 

Уважаеми клиенти,

поради зачестилите въпроси от ваша страна относно дизайна на продуктите, които предлага електронен магазин "Нестандартни идеи", бихме искали да направим уточнението, че Вие можете да поръчате изработка на специален дизайн по ваш вкус. Цената остава същата, освен в случаите, когато има промяна на материала, използван за изработка. Вие можете да поръчате и изработка на продукти, които не фигурират в продуктовия каталог на магазина, като цената, използваните материали за производство, както и времето за доставка, са индивидуални и зависят от спецификата на поръчката.

С уважение: екипът на електронен магазин "Нестандартни идеи". 

 

 

09.10.2011 г.

 

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ще получите специален подарък:

    10% отстъпка от първата Ви поръчка;

    5% отстъпка от следващите две поръчки;

    стъклена  кутия за бижута при поръчка над 60 лв.                                                           

             

 

Уважаеми, клиенти,

тъй като профилите на потребителите във Фейсбук са заключени, в повечето случаи ние нямаме достъп до имейл адрес. Освен това от социалната мрежа премахнаха възможността да се изпращат съобщения от търговски страници до потребителите. Ето защо Ви молим, когато изпратите първата си поръчка, в полето за коментари да посочите потребителското си име във Фейсбук, за да генерираме отстъпката.

С уважение: екипът на електронен магазин "Нестандартни идеи".