Картонена торта с патета

Картонена торта с патета

2.00лв
Модел: КТ-220301
Stock Instock

 За специалните поводи в детската градина създаваме не просто обикновена кутийка за лакомства, а истински кулинарни изкушения от картон! 

За специалните поводи в детската градина създаваме не просто обикновена кутийка за лакомства, а истински кулинарни изкушения от картон! 


Всяко парче се състои от основа, изработена от картон (180 грама). Декорирани са с отделно изрязани елементи, залепени с повдигащи квадратчета за постигане на триизмерен ефект.


Табелката се изработва като комплимент към поръчката и не се заплаща допълнително.


Всяка торта се състои от 12 парчета. Тъй като всяко парче от тортата е декорирано с обемна панделка, при поръчка на по-голям брой парчета те не се подреждат едно върху друго, а се обособяват в отделни торти. Всяка торта е разположена върху златиста твърда подложка.


Цената е за 1 парче торта.


Материал:

картон

Размери:

размери на всяко парче:

диаметър на тортата: 

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!