Условия на играта „Спечели 50 лв. с „Писмо до Дядо Коледа“

 

Напишете писмо до Дядо Коледа заедно с Вашето дете.

 

Изпратете ни снимка на писмото на адрес office@nestandartniidei.com, придружена с името на детенцето (по желание можете да добавите възраст и населено място).

 

Привлечете най-много харесвания на Вашата снимка.

 

Първите две снимки, спечелили най-много харесвания, се обявяват за победители, съответно на първо и второ място.  

 

 

Продължителност на конкурса

Начало на конкурса: 18. 11. 2013 г. (понеделник) - 18.00 часа

Край на конкурса: 17.12.2013 г. (вторник ) - 18.00 часа

 

Обявяване на победителите: 18.12.2013 г. (сряда) - 18.00 часа

 

 

Награди

 

Първа награда за писмото, събрало най-много харесвания:

Парична награда в размер на 50 лв. Наградата ще бъде изпратена по банков път не по-късно от 3 (три) работни дни след приключване на конкурса.  

 

Поощрителна награда за писмото, класирано на второ място:

„Писмо от Дядо Коледа“ от продуктовия каталог на електронен магазин „Нестандартни идеи“. Наградата включва писмо с текст, бланка и плик по желание на печелившия. Писмото ще бъде изпратено до удобен за клиента офис на куриерска фирма „Еконт Експрес“. 

 

 

Допълнителни разпоредби:

Няма ограничение в начина, по който да изглежда писмото - то може да бъде напечатано и оформено на компютър, написано на ръка от възрастен или от самото детенце. Писмото не бива да нарушава никакви морални, етични или религиозни норми. Електронен магазин „Нестандартни идеи“ си запазва правото да не публикува снимки на писма, които не отговарят на тези изисквания

  

На снимката трябва ясно и отчетливо да се вижда съдържанието на писмото. Забранява се посочването на лични данни в писмото, като например адрес. За да могат да гласуват всички Ваши приятели, дори ако не са харесали нашата страница, снимките във Фейсбук са с публичен достъп.  Ето защо няма как да контролираме кой вижда снимките.

 

Изпращайте снимките на адрес office@nestandartniidei.com, придружени с името на детенцето (по желание можете да добавите възраст и населено място).

  

За да спечелите популярност и харесвания на снимката си, можете да я споделяте, да се тагнете, както и да поканите Вашите приятели да я харесат. Забраняват се всякакви манипулации на вота, като например натрупване на фалшиви гласове от хора, които дори не знаят, че са гласували, гласуване от фалшиви профили, гласуване от профили без снимка и др. При съмнение за подобни нарушения, снимките автоматично ще бъдат дисквалифицирани.

Всеки потребител може да участва с неограничен брой снимки.

 

Снимките, изпратени през деня, ще бъдат качвани в специален албум, наречен „Спечели с „Писмо до Дядо Коледа“ на Фейсбук страницата на електронен магазин „Нестандартни идеи“, всяка вечер между 22.00 – 23.00 часа. В случай, че изпратите снимка и тя не бъде качена в аблума до следващия ден, моля, свържете се с нас на имейл office@nestandartniidei.com.

 

 

А КАКВО ЩЕ ОТГОВОРИ ДЯДО КОЛЕДА НА ПИСМОТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ?

 

Разгледайте писмата от Дядо Коледа, които предлагаме - 2 плика, 3 вида текст, 4 варианта на писмата, 6 бланки

 

 

Писмо от Дядо Коледа със специална задача - в писмото добрият старец се обръща лично към детето и му поставя специална задача. 

 

 

 

Писмо от Дядо Коледа с истински восъчен печат

 

 

 

Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе - казват, че човек вижда Дядо Коледа само веднъж през живота си - в нощта, когато очаква първата си Коледа.

 

 

 

Писмо от Дядо Коледа с вълшебен прах - в това весело писмо добрият старец изпраща специален вълшебен прах - на Бъдни вечер оставете кутийката отворена и в дома Ви ще се случат чудеса. 

 

 

 

 Разгледайте тук вариантите на писмото от Дядо Коледа или посетете секция "Подобни продукти".

 

 

           

         

* * *

 

         

 

* * *

 

         

    

* * *