Писмо от Дядо Коледа - стихотворение за пораснали деца

Писмо от Дядо Коледа - стихотворение за пораснали деца

11.90лв
Модел: ДК-220304
Stock Instock

Писмо от Дядо Коледа в стихотворна форма - специално предназначено за пораснали дечица, чиято вяра в добрия старец започва да се разколебава. 


Този продукт е авторски и подлежи на политиката на Google за защита на авторските права! Абсолютно се забранява копирането му, препечатването на текста в други сайтове и използването му за илюстрация на подобни продукти! Всяка кражба ще бъде наказвана със съответната жалба до DMCA! 
 
Помогнете на Дядо Коледа да изпрати празнично послание до Вашето дете. Подарете незабравими емоции, като превърнете отварянето на писмото в специален ритуал. Писмо от Дядо Коледа в стихотворна форма - специално предназначено за пораснали дечица, чиято вяра в добрия старец започва да се разколебава. 


В цената са включени:

✨плик за писмо с размери 22.6/16.7 см., декориран с допълнително изрязани елементи;

✨писмо с размер А4, което се сгъва, за да се събере в плика. Писмото е декорирано с истински восъчен печат с надпис "Дядо Коледа";


Писмото може да бъде поставено и в специална коледна кутийка, декорирана като костюма на Дядо Коледа.
В този случай бланката, върху която се отпечатва писмото, се навива като папирус, а печатът се залепва върху конопено въженце, с което се завързва папируса. За повече информация - разгледайте галерията от снимки на продукта. 


 Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме писмото:
- името на детето (галено обръщение и три имена);
- подаръкът, който си е поръчало от Дядо Коледа;
- населено място;


Изпратете необходимата информация за персонализиране на писмото на имейл office@nestandartniidei.com, като съобщение в нашата Фейсбук страница или във Viber.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!