Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе

Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе

11.90лв
Модел: ДК-220303
Stock Instock

Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе - казват, че човек вижда Дядо Коледа само веднъж в живота си: в нощта, когато посреща първата си Коледа!

Този продукт е авторски и подлежи на политиката на Google за защита на авторските права! Абсолютно се забранява копирането му, препечатването на текста в други сайтове и използването му за илюстрация на подобни продукти! Всяка кражба ще бъде наказвана със съответната жалба до DMCA! 
 
Писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе - казват, че човек вижда Дядо Коледа само веднъж в живота си: в нощта, когато посреща първата си Коледа!


В цената са включени:
✨плик за писмо с размери 
22.6/16.7 см., декориран с допълнително изрязан елемент и картонена панделка;

✨писмо с размер А4, което се сгъва, за да се събере в плика. Писмото е декорирано с истински восъчен печат с надпис "Дядо Коледа", както и с допълнителни изображения, които са принтирани и прикрепени с повдигащи елементи за постигане на триизмерен ефект;


Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме писмото:
- името на детето (галено обръщение и три имена);
- населено място;


Изпратете необходимата информация за персонализиране на писмото на имейл office@nestandartniidei.com, като съобщение в нашата Фейсбук страница или във Viber.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!