Писмо от Дядо Коледа - папирус в кутийка

Писмо от Дядо Коледа - папирус в кутийка

15.90лв
Модел: ДК-220304
Stock Instock

Писмо от Дядо Коледа - папирус в кутийка - джуджетата са изработили специална изненада за Вашето дете - кутийка, в която е поставен папирус с отговора на добрия старец.  


Този продукт е авторски и подлежи на политиката на Google за защита на авторските права! Абсолютно се забранява копирането му, препечатването на текста в други сайтове и използването му за илюстрация на подобни продукти! Всяка кражба ще бъде наказвана със съответната жалба до DMCA! 
 

Помогнете на дядо Коледа да изпрати празнично послание до Вашето дете. Подарете незабравими емоции, като превърнете отварянето на писмото в специален ритуал. 
Писмо от Дядо Коледа - папирус в кутийка - джуджетата са изработили специална изненада за Вашето дете: кутийка, в която е поставен папируса с отговора на добрия старец.  
 
В цената са включени:
✨кутийка за писмо с размери 23/4.5/3.5 см., декорирана като облеклото на Дядо Коледа;
✨писмо с размер А4 - писмото се навива като папирус, а восъчният печат с надпис "Дядо Коледа" се залепва върху конопено въженце, с което се завързва папируса. 


Варианти на текста:
✨писмо от Дядо Коледа с вълшебен прашец - към комплекта се добавя малка, пластмасова, прозрачна кутийка с брокат. Формата на кутийката може да варира според наличностите (кръгла, във формата на сърце), може да се променя и цвета на броката - златен или сребърен. 
✨писмо от Дядо Коледа със сертификат и специална задача;
✨писмо от Дядо Коледа в стихотворна форма;
✨писмо от Дядо Коледа за първата Коледа на бебе;

Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме писмото:
- името на детето (галено обръщение и три имена);
- подаръкът, който си е поръчало от Дядо Коледа;


Изпратете необходимата информация за персонализиране на писмото на имейл office@nestandartniidei.com, като съобщение в нашата Фейсбук страница или във Viber.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!