Подложки за маса с пеперуди

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация.  Материал:картонРазмери: дължина: 29.7 см. височина: 21 см. ..

1.00 лв

Подложка за сервиране - Маккуин Светкавицата

Подложката за сервиране с любимия герой Маккуин Светкавицата е перфектно допълнение към детската маса. Посочената цена е за подложка сперсонализация. В случай, че не желаете всяка подложка да бъд..

0.90 лв

Подложки за маса с декориран кант

Семпла, но елегантна подложка за сервиране, декорирана с нежен кант.  Материал:картонРазмери: дължина: 29.7 см. височина: 21 см. ..

0.50 лв

Подложки за маса - Мини Маус

Подложка за сервиране с любимата Мини Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден. Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см. височи..

0.50 лв

Подложка за маса "Балерина"

Елегантна подложка за сервиране, декорирана с нежна балеринка.  Материал:картон Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитан цвят и размер на подложката от падащо..

1.00 лв

Подложки "Мини Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка за сервиране с декорирани краища, на които е изобразена любимата Мини Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.   Материал:картонРазмери:29.7/ 21 см. ..

1.20 лв

Подложки за маса - Мики Маус

Подложка за сервиране с любимия герой  Мики Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7..

0.70 лв

Подложки за сервиране "Еднорог"

Подложка за сервиране "Еднорог", декорирана с нежни цветя. Подложката може да бъде персонализирана с изрязан надпис.  Материал: картон Размери: 26/18 см. ..

1.00 лв

Подложки "Мики Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка с декорирани краища, на които е изобразен любимият комиксов герой Мики Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7 см..

1.20 лв

Подложки "Спайдърмен" с изкуствена паяжина

Хит в парти декорацията - паяжината на Спайдърмен като подложка за сервиране, обвита в изкуствена паяжина! Подложката може да бъде изработена в два варианта, които можете да разгледате в галерията ..

1.50 лв

Подложки за маса - елегантна дантела

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Подложките могат да бъдат изработени както от обикновен, така и от перлен картон, картон с брокат или декоратив..

0.90 лв

Подложки за маса - черешов цвят

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Материал:картон Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитан цвят и размер на ..

0.90 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)