Покана "Ариел" с плик-опашка

Нека първата изненада на партито на Вашата малка принцеса бъдат оригиналните покани. Роклята на Ариел е изработена от сатен и е декорирана с нежна панделка. Поставихме я в елегантен плик във форм..

5.00 лв

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

3.90 лв

Покана "Малката русалка" - мида

Свежа покана за рожден ден във формата на мида, подходяща за парти в стила на малката русалка Ариел. Поканата може да бъде комбинирана с надпис за стена, където всяка буква е изписана върху такава мид..

2.50 лв

Покана за рожден ден "Мини Маус"

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папир..

4.60 лв

Покана "Еднорог"

Двустранна покана на тема "Еднорог" с елементи от златен брокатен картон. Размери на поканата:14.7/17.4 см  Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме поканата:- име на де..

3.50 лв

Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства. В це..

4.60 лв

Бадж за достъп "Маккуин Светкавицата"

Персонализиран бадж с името на всеки гост - оригинален вариант за покана или подарък от парти на тема "Маккуин Светкавицата".Материал:картон, текстил, PVCРазмер:6.8/9.5 см ..

2.90 лв

Покана за детски празник с Йори

Украсете празника на Вашето дете с тези специални покани. За рожден ден, имен ден, кръщене или тематично детско парти, поканете гостите с любимия Дисни герой - магаренцето Йори!   Размери н..

2.30 лв

Покана за рожден ден с героите на "Дисни"

Украсете празника на Вашето дете с тези специални покани. За рожден ден, имен ден, кръщене или тематично детско парти, поканете гостите с любимия Дисни герой - Мики Маус, Мечо Пух и техните прият..

2.30 лв

Покана с Мечо Пух и магаренцето Йори

Украсете празника на Вашето дете с тези специални покани. За рожден ден, имен ден, кръщене или тематично детско парти, поканете гостите с любимите Дисни герои - Мечо Пух и магаренцето Йори! &n..

2.30 лв

Табела "Fuel" - Маккуин Светкавицата

Табела "Fuel", с която можете да персонализирате парти маса на тема "Маккуи Светкавицата". В цената на табелата не се включва тубата от снимката.Материал:картонРазмер:25/20 см ..

2.90 лв

Покана за бебешко парти

Покана за бебешко парти във формата на бебешко боди с туту пола. ..

2.00 лв

Покана "Спайдърмен" с изкуствена паяжина

Специална покана за специален повод в стил "Спайдърмен". Подарете на Вашето дете незабравим рожден ден, тематично обвързан с любимия комиксов герой. Започнете от поканата - с образа на човека-паяк, об..

2.50 лв
Показва 1 до 13 от 13 (1 страници)