Покана за рожден ден с героите на "Дисни" - папирус

Мики, Доналд и Плуто са се отправили на щуро приключение в джунглата! Те имат вълшебна карта, която ще ги отведе до тайнствено съкровище, но се нуждаят от смел предводител на мисията! Поканете гостите..

4.50 лв

"Мими и Маргаритка" - покана с движещ се елемент

Ако Мими, Биби и Маргаритка са любими герои на Вашето дете, то ние имаме примамливо предложение: тематична покана, но не каква да е, а със специален движещ се елемент! Когато наклоните поканата, марга..

5.50 лв

Покана "Еднорог"

Двустранна покана на тема "Еднорог" с елементи от златен брокатен картон. Размери на поканата:14.7/17.4 см  Информация, от която имаме нужда, за да персонализираме поканата:- име на де..

3.50 лв

Покана - бебешко боди

Покана за бебешко парти във формата на бебешко боди с туту пола. Материал:картон и перлиРазмери:19.5/16.5 см ..

4.50 лв

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

3.90 лв

Покана за рожден ден "Мини Маус"

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папир..

4.60 лв

Покана за рожден ден "Мики Маус"

Покана във формата на Мики Маус е най-подходящият начин да поканите гостите на партито на Вашето дете. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата или лакомства. В це..

4.60 лв

Бадж за достъп "Маккуин Светкавицата"

Персонализиран бадж с името на всеки гост - оригинален вариант за покана или подарък от парти на тема "Маккуин Светкавицата".Материал:картон, текстил, PVCРазмер:6.8/9.5 см ..

4.90 лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)