Покана за рожден ден с героите на "Дисни" - папирус

Покана за рожден ден с героите на "Дисни" - папирус

3.90лв
Модел: П-223301
Stock Instock

Заповядайте на щуро приключение в джунглата с любимите герои Мики, Плуто и Гуфи!

Мики, Доналд и Плуто са се отправили на щуро приключение в джунглата! Те имат вълшебна карта, която ще ги отведе до тайнствено съкровище, но се нуждаят от смел предводител на мисията! Поканете гостите на празника на Вашето дете с тези оригинални покани във формата на папирус с тайнствена карта на съкровище!

Бихте могли да комбинирате поканата с тематичен надпис от същата колекция.


В цената на поканата не е включена кутия. В случай, че желаете към поканата да бъде включена и кутия, посочете това в полето "Опции". 


Материал:

картон

Размери на поканата:

22.5/17 см.

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!