Покана за рожден ден "Мини Маус"

Покана за рожден ден "Мини Маус"

4.60 лв
Модел: П-223304
Stock Instock

Overview

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата/благодарственото писмо или...

Бъдете оригинални - поканете гостите на Вашето парти с тази нестандартна покана във формата на Мини Маус или изразете благодарност за тяхното присъствие. В пластмасовата топка може да се постави папирус с текста на поканата/благодарственото писмо или лакомства.

Текстът се отпечатва върху паус, папирусът е декориран с канелени пръчици.  

В цената е включено отпечатването на папирус с текст - наш, авторски или по желание на клиента. Текстът може да бъде покана, благодарствено писмо за присъствие и т.н. В цената на поканата НЕ са включени бонбоните, показани на снимката. 

Материал:

пластмаса, текстил, картон

Размери:

диаметър на пластмасовата топка: 8 см.

 

Срок за доставка: 5 работни дни.

 

* * *

Предлагаме Ви готов текст за покана за рожден ден или за благодарствено писмо. Текстовете са авторски, писани специално за продукта. Собственост са на "Нестандартни идеи" ЕООД и подлежат на авторско право. Забранява се използването на текстовете за търговски цели!!! Не се позволява публикуването им в други медии, както и използването им без знанието и изричното съгласие на "Нестандартни идеи" ЕООД. 

 

Текстовете са с доказани авторски права пред Google, интегрирани в профила ни в Google+. При установено копиране, се подава жалба пред DMCA и наказанието е сваляне на страницата на сайта-плагиат от резултатите на Google, а понякога и на целия сайт!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение