Покана за детски празник с Мечо Пух, Прасчо и Йори

Покана за детски празник с Мечо Пух, Прасчо и Йори

3.50лв
Модел: П-223302
Stock Instock

Украсете празника на Вашето дете с тези специални покани. За рожден ден, имен ден, кръщене или тематично детско парти, поканете гостите с любимите Дисни герои - Мечо Пух, магаренцето Йори и Прасчо!

Украсете празника на Вашето дете с тези специални многопластови покани. За рожден ден, имен ден, кръщене или тематично детско парти, поканете гостите с любимите Дисни герои - Мечо Пух, магаренцето Йори и Прасчо!

Поканата е двупластова, като двете основи, както и всички други отделни части, са залепени с повдигащи квадратчета за постигане на триизмерен ефект. 

При този тип покана не може да се добавя текст - като информация за празника фигурират единствено дата, час и място на провеждане.

 

Размери на поканата: 20/14.5 см.


 


Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!