Поръчка

Уважаеми клиенти, от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.

 

Доставка

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерска фирма “Еконт” и "Спиди". Времето за доставка е различно за всеки продукт и се уточнява в предварителния разговор. В случай, че потребител поръча два или повече продукта с различен срок за доставка, в сила влиза по-дългият срок.

Стойността на доставката е безплатна при поръчка на продукти на стойност над 100 лв.

 

ВАЖНО! Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт Експрес" и "Спиди". При желание за доставка в събота, доставката се извършва само до офис на куриерската фирма. Доставки в неделя не се извършват.

 

При доставка, потребителят е длъжен да отвори пратката в присъствието на куриера и да провери дали е запазена нейната цялост. Ако е налице повреда на поръчания продукт, потребителят задължително трябва да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай “Нестандартни идеи” ЕООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.


 

Рекламации

Съгласно Закона за защита на потребителите:

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката.

Чл. 125. (1) Рекламацията се предявява пред търговеца или пред упълномощено от него лице.

(2) Рекламацията се подава устно или писмено.

(3) При предявяване на рекламация потребителят посочва предмета на рекламацията, предпочитания от него начин за удовлетворяване на рекламацията, съответно размера на претендираната сума, и адрес за контакт.

(4) При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията:

1.     касова бележка или фактура;

2. протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното;

3. други документи, установяващи претенцията по основание и размер.