Какво можем да направим за Вашето парти?


Добре дошли в света на „Нестандартни идеи“!


Вие сте наш гост, затова Ви каним да се настаните удобно пред Вашия компютър и да разгледате сайта ни. Това е нашата първа среща, все още не се познаваме добре, но бихме желали да научите възможно най-много за това, с което се занимаваме. И тъй като за нас е важно да спечелим доверието Ви тук и сега, ще се постараем да Ви бъдем максимално полезни. Тайничко обаче се надяваме, че ще Ви заинтригуваме и ще пожелаете да се срещнем на живо, за да Ви разкажем каква приказка бихме могли да сътворим за празника на Вашето дете. Защото личният контакт с нашите клиенти е най-добрият начин да покажем страстта, с която подхождаме към всеки проект.


Ние вярваме, че успешната комуникация с нашите клиенти е в основата на отлично организирания празник, ето защо слушаме внимателно и отговаряме с усмивка на всичко, което Ви интересува и вълнува.


Какви въпроси можете да ни зададете:


- Какви услуги предлагате?

- Мога ли да разгледам пакетите, които предлагате?

- Какво се включва в цената, която ми предлагате?

- Имам определен бюджет – какво мога да получа?

- Колко време ще Ви бъде нужно, за да подготвите проекта ми?

- Как да избера заведение?

- Как да избера детски кът?

- Как да избера сладкарница, която да изработи тортата и сладките лакомства за празника ми?


В случай, че Вие не ни зададете тези въпроси, ето какво ще Ви попитаме ние:

- Кой?

- Какво?

- Кога?

- Къде?

- Как?


И накрая бихме искали да Ви напомним:


ВАШИТЕ ДЕЦА СА НАШЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ  !


Защо да изберете нас? Няма да се опитвам да Ви убедя, че сме най-добрите или най-оригиналните, просто защото тези оценки са субективни и аз искрено вярвам, че зависят от личния вкус и предпочитанията на всеки човек. Но със сигурност вярвам, че ще Ви спечелим с ентусиазъм и отдаденост, а енергията и индивидуалния почерк, който търсим при реализацията на всеки проект, са заразяващи! Затова ви предлагам: доверете ни се и се оставете да Ви потопим в един необикновен свят – там, където всичко е цветно; там, където властва магия; там, където има само усмивки и добро настроение! Държим ключа към една необятна вселена, рисуваме възхитителни светове – но не с четка и боички, а с въображение! Вашите деца са нашето вдъхновение.

Всъщност…добре дошли в техния свят!Няма добавени продукти в тази категория.