Ветрило с декорация "Еднорог"

Красиво ветрило с декорация "Еднорог". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото ..

12.00 лв

Ветрило с елегантна дантела

Красиво ветрило за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на мал..

9.00 лв

Ветрило с дантела и дървена декорация

Елегантно ветрило, което може да бъде използвано както за декорация на стена, така и за маса.  Материал: картон, текстил и дърво Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете..

7.00 лв

Ветрило с надпис

Нежно ветрило с надпис по желание за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. ..

9.00 лв

Ветрило с перлена декорация

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цвето..

12.00 лв

Ветрило с перли

Ветрило в нежно розов цвят, декорирано с елегантни перли. Подходящо за декорация на стена или маса. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочит..

5.00 лв

Златно ветрило с перли

Ветрило от златист картон, декорирано с нежни перли. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитан цвят и размер на ветрилото от пада..

5.00 лв

Ветрило "Мики Маус" с два цвята

За партито на всеки малък фен на Мики Маус - розетка с любимия герой.  Материал: картон Размери: диаметър: 29.7 см. ..

5.00 лв

Ветрило "Мини Маус" в два цвята

Ветрило "Мини Маус" в два цвята. Мини е изработена от розов, брокатен картон, декорирана с текстилна панделка.Цветовете на ветрилото се уточняват допълнително, в зависимост от цветовете на вашето парт..

6.00 лв

Мики Маус - голяма фигура от ветрила

Творим вълшебства от хартиени ветрила - голям, стилизиран Мики Маус, който да украси партито на Вашето дете! Материал: картон Размери: диаметър на основното ветрило: 60 см. диаметър на ..

19.00 лв

Перлено ветрило "Малката русалка"

Розетката за стена "Малката русалка" може да бъде декорирана със снимки на героите от анимационния филм, както и с надписи по желание. Изработена е от перлен картон в тюркоазен цвят. Материал: п..

6.00 лв

Ветрило Спайдърмен с изкуствена паяжина

Ветрило за парти декорация в стил "Спайдърмен", обвито в изкуствена паяжина. Картинката може да се променя. Материал: картон Размери: Изберете размер от падащото меню. ..

6.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)