Ветрило с декорация "Еднорог"

Красиво ветрило с декорация "Еднорог". Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на малкото ..

12.00 лв

Мики Маус - фигура от текстилни цветя

Тази елегантна фигура е чудесна декорация за парти масата на Вашия празник. ..

39.00 лв

Пано за парти маса "Еднорог"

Ефектно пано на тема "Еднорог", което ще украси стената зад парти масата на вашия празник. Всяка буква е изработена от златен брокатен картон. Цветята са ръчно изработени, като могат да бъдат в цветов..

89.00 лв

Покана "Еднорог" с 3D елементи

Нежна покана на тема "Еднорог". Част от елемените са обемни, не са плътно залепени към основата и създават впечатление за 3D ефект. Размери на поканата:13/18 см  Информация, от която ..

3.90 лв

Сет фото пропсове "Спайдърмен"

Сет фото пропсове на тема "Спайдърмен" - украсете снимките от Вашето парти с тези весели пропсове. Сетът включва 10 броя пропсове със снимки по желание. Цената е за сет с персонализирани кръ..

14.00 лв

Сет фото пропсове за бебешко парти

Забавен сет от фото пропсове, които ще украсят снимките от бебешкото парти - baby shower или изписване на бебе. Сетът включва 16 фото пропса с различен дизайн. Материал: картон, дърво, полимер ..

15.00 лв

Фото пропс "Еднорог"

Фото пропс - глава на еднорог, декориран с цветя - изберете сами цветовете, които подхождат на вашето парти! Цената е за 1 брой фото пропс. Материал: картон, дърво Размер: 10/10 см ..

1.90 лв

Фото пропс "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

2.50 лв

Фото пропс "Еднорог" с цветя

Еднорогът е изработен от златен брокатен картон и е декорариан с нежни цветя.  ..

2.00 лв

Фото пропс - устни

Накарайте гостите Ви да се забавляват, докато се снимат със забавни фото пропсове.  Размери: височина на пропса: 21.5 см. размери на устните: 6.5/ 5.2 см. ..

0.70 лв

Декорация за стая - baby shower

Оригинална декорация за baby shower - нежни облачета в цветовете на партито, прикрепена към месина. В цената са включени 2 броя декорация с облачета.  Материал: картон, месина ..

5.00 лв

Персонализиран етикет "Еднорог"

Персонализиран етикет "Еднорог" - елегантна декорация, която може да се изпозва както за надписване на  подаръчета, така и за табелки с имената на гостите. Етикетът е изработен от релефен карт..

2.20 лв

Сет декорация за парти

Един продукт с много предназначения - поставете декорацията пред всеки гост или украсете чашите на присъстващите, за да ги поздравите с "Добре дошли"! Всяка декорация е отпечатана върху висококачестве..

6.00 лв

Фото пропс - перлено колие от брокатен картон

Фото пропс във формата на перлено колие - обещаваме Ви, че всички ще забележат първо Вас на снимките от Вашето парти! Колието е изработено от брокатен картон, а цветовете, от които можете да избирате,..

1.50 лв

Сет декорация за парти маса

Украсете парти масата на вашето спецално събитие: декорацията може да бъде поставена в чашата или върху салфетката на всеки гост. Розите са изработени от полимер. В цената са включени два броя декорац..

3.00 лв

Банер "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.  Банер "Еднорог": всеки елемент е трипластов - състои се от основа, декоративе..

29.00 лв

Надпис "Спайдърмен" с изкуствена паяжина

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Светът на Спайдърмен оживява на празника на Вашето дете! Всяка розетка е обвита в изкуств..

36.00 лв

Надпис за маса в рустик стил

Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, на която седят Вашите гости. Декорацията е двойна, тип "книга", стои стабилно на повърхността, на която е поста..

8.00 лв

Покана за бебешко парти

Покана за бебешко парти във формата на бебешко боди с туту пола. ..

2.00 лв

Сет пръстени за салфетки

Ефектен пръстен за прибори - изработен от канап и текстилна роза. Диаметърът на пръстена се уточнява допълнително. Посочената цена е за 6 броя пръстени за прибори. Материал: канап, текстил&..

10.00 лв

Декорация за бебешко парти - количка

Нежно, с перли и много цветя - подарък-декорация за baby shower или изписване на бебе. Бебешката количка е украсена с цветя от текстил и перли.  ..

21.00 лв

Етикети за шишета "Еднорог"

Свежи етикети за шишета на тема "Еднорог". Цената важи за 1 брой декорация.  Материал: гланцирана фотохартия Размери: диаметър: 7 см. ..

0.90 лв

Мини Маус - фигура от текстилни цветя

Фигура от изкуствени, текстилни цветя. ..

42.00 лв

Надпис "Еднорог"

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис "Еднорог" - състои се от трипластови елементи: основа, декоративен елеме..

29.00 лв

Надпис с дантелена фигура на еднорог

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Четирипластов надпис с дантелена фигура на еднорог и декорация от хартиени цветя. Мате..

29.00 лв

Надпис с розетки от релефна хартия

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис с розетки, декорирани с нежни цветя по краищата, в унисон с флоралната р..

39.00 лв

Подложки "Мини Маус" с декорирани краища и надпис

Подложка за сервиране с декорирани краища, на които е изобразена любимата Мини Маус. На подложката може да бъде изрязан надпис по желание.   Материал:картонРазмери:29.7/ 21 см. ..

1.20 лв

Подложки за маса - Мики Маус

Подложка за сервиране с любимия герой  Мики Маус, която може да бъде изработена в различни размери - подходяща декорация за рожден ден.  Материал: картон Размери: дължина: 29.7..

0.70 лв

Подложки за сервиране "Еднорог"

Подложка за сервиране "Еднорог", декорирана с нежни цветя. Подложката може да бъде персонализирана с изрязан надпис.  Материал: картон Размери: 26/18 см. ..

1.00 лв

Декоративна цифра "Еднорог"

Плоска, стилизирана цифра "Еднорог", изработена от брокатен картон. Декорирана с пластмасови или хартиени цветя по избор. Материал: картон, пластмаса Размери: Височина - 29 см.  ..

11.00 лв
Показва 1 до 30 от 37 (2 страници)