Топери за кейк попс Мини Маус

Топери за кейк попс Мини Маус

0.70 лв
Модел: Т-227302
Stock Instock

Декорация за кейк попс - топери от брокатен картон с любимата героиня Мини Маус.Опции

Декорация за кейк попс - топери от брокатен картон с любимата героиня Мини Маус. Топерът е декориран с обемна панделка, изработена също от брокатен картон.

Важно: топерите за кейк попс не са прикрепени към клечка. На гърба на всеки от тях има парче двойнолепящо тиксто, чрез което да прикрепите декорацията към пръчката на поръчаните от Вас сладки лакомства! 

Цената важи за 1 брой топер.


Материал: 

брокатен картон

Размери:

ширина на главата на Мини Маус в най-широката й част (при ушите): 6 см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Тест за сигурност

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!