Топер - балерина

Топер - балерина

Нежен, многопластов топер с балеринка, който може да бъде използван за декорация на торта.Материал:картонРазмери:диаметър: 20 см...

12.00
Топер за торта балерина с име и цифра

Топер за торта балерина с име и цифра

Нежен топер с балеринка, която държи цифра с годините на рожденичката и нейното име. Балеринката е декорирана с пола от розов тюл. По желание може да бъде добавено миниатюрно цветенце или перла п..

9.90
Топер - палци на балерина

Топер - палци на балерина

Нежен, многопластов топер с палци на балерина, който може да бъде използван за декорация на торта.Материал:картонРазмери:диаметър: 20 см...

12.00
Топер - Пламъчко и машините

Топер - Пламъчко и машините

Многопластов тематичен топер "Пламъчко и машините", който може да бъде използван за декорация на торта. Всички елементи са апликирани, като са залепени с повдигащи квадратчета за постигане на триизмер..

12.00

Брокатен топер за кейк попс Мини Маус

Декорация за кейк попс - топери от брокатен картон с любимата героиня Мини Маус. Топерът е декориран с обемна панделка, изработена също от брокатен картон.Важно: топерите за кейк попс не са прикрепени..

2.50

Топери за мъфини Мини Маус

Декорация за мъфини - топери с любимата героиня Мини Маус. Всеки топер е прикрепен към малка дървена клечка.Цената важи за 1 топер. Материал:  картон Размери: височина на фигурата на ..

0.40
Топер "Еднорог" с име

Топер "Еднорог" с име

Оригинален фото пропс на тема "Еднорог", на който е изписано името на рожденика, както и годините, които навършва.  ..

3.90
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)