Ветрило с перлена декорация

Ветрило с перлена декорация

12.00 лв
Модел: В-220303
Stock Instock

Overview

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цветова комбинация и размер на ветрилото от падащото ме...

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя.

Материал:

картон, перли

Цветове и размери:

При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цветова комбинация и размер на ветрилото от падащото меню.

Когато посочите желана цветова комбинация, ние ще се свържем с Вас, за да обсъдим наличностите ни и да коментираме възможностите за изработка.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!

Оценка: Лош           Добър
Тест за сигурност

Уважаеми клиенти,

от септември 2019 г. сайтът ни изпълнява функцията на електронен каталог. Това означава, че имате въможност да разглеждате продуктите, които изработваме, но нямате опцията да ги поръчвате директно. Постарали сме се да опишем всяка декорация максимално точно, с посочени размери, материали, от които е изработена, както и с уточнения на цената при различни вариации. 

В случай, че желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни ангажирате, за да изработим украса за Вашия празник или специален повод, или просто имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0898/ 566 994 или на електронната ни поща office@nestandartniidei.com.


"Нестандартни идеи" - готови сме да застанем до Вас в най-специалните Ви моменти!