Ветрило с елегантна дантела

Красиво ветрило за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на мал..

7.00 лв

Мики Маус - фигура от текстилни цветя

Тази елегантна фигура е чудесна декорация за парти масата на Вашия празник. ..

39.00 лв

Подложки за маса - елегантна дантела

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Подложките могат да бъдат изработени както от обикновен, така и от перлен картон, картон с брокат или декоратив..

0.90 лв

Ветрило с дантела и дървена декорация

Елегантно ветрило, което може да бъде използвано както за декорация на стена, така и за маса.  Материал: картон, текстил и дърво Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете..

7.00 лв

Ветрило с надпис

Нежно ветрило с надпис по желание за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. ..

9.00 лв

Подложки за маса - черешов цвят

Нестандартните подложки за сервиране са последен писък в тенденциите за парти декорация. Материал:картон Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитан цвят и размер на ..

0.90 лв

Ветрило с перлена декорация

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цвето..

12.00 лв

Сет декорация за парти

Един продукт с много предназначения - поставете декорацията пред всеки гост или украсете чашите на присъстващите, за да ги поздравите с "Добре дошли"! Всяка декорация е отпечатана върху висококачестве..

6.00 лв

Подложки за маса с декориран кант

Семпла, но елегантна подложка за сервиране, декорирана с нежен кант.  Материал:картонРазмери: дължина: 29.7 см. височина: 21 см. ..

0.50 лв

Розово ветрило с перли

Ветрило в нежно розов цвят, декорирано с елегантни перли. Подходящо за декорация на стена или маса. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочит..

5.00 лв

Сет декорация за парти маса

Украсете парти масата на вашето спецално събитие: декорацията може да бъде поставена в чашата или върху салфетката на всеки гост. Розите са изработени от полимер. В цената са включени два броя декорац..

4.00 лв

Надпис за маса в рустик стил

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, ..

9.00 лв

Сет пръстени за салфетки

Ефектен пръстен за прибори - изработен от канап и текстилна роза. Диаметърът на пръстена се уточнява допълнително. Посочената цена е за 6 броя пръстени за прибори. Материал: канап, текстил&..

10.00 лв

Банер в рустик стил

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Претворихме неостаряващия чар на стила "рустик" в този нежен банер с рози, декориран с еф..

30.00 лв

Надпис с розетки и декорация от дантела

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Стилен надпис с розетки, декорирани с дантела. Подходящи за рожден ден, имен ден, кр..

42.00 лв

Надпис с розетки от едноцветен картон

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис с розетки от едноцветен картон, подходящи за декорация на стена или маса.Подходящи..

39.00 лв

Надпис с розетка и кръгла подложка

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Надпис с розетки от едноцветен картон, поставени върху нежна кръгла подложка. Подходящи з..

42.00 лв

Надпис с розетки и перли

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Елегантен надпис за маса или стена - розетки в цвят по желание, декорирани с нежни перли...

49.00 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)