Ветрило с елегантна дантела

Красиво ветрило за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. диаметър на мал..

9.00 лв

Мики Маус - фигура от текстилни цветя

Тази елегантна фигура е чудесна декорация за парти масата на Вашия празник. ..

39.00 лв

Ветрило с перлена декорация

Ветрило, декорирано с нежни перли, аранжирани върху ефектна панделка във формата на цветя. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цвето..

12.00 лв

Ветрило с перли

Ветрило в нежен цвят, украсено с елегантни перли. Подходящо за декорация на стена или маса. Материал: картон, перли Цветове и размери: При оформяне на поръчката, изберете предпочитана цвет..

5.00 лв

Подложки за маса с декориран кант

Семпла, но елегантна подложка за сервиране, декорирана с нежен кант.  Материал:картонРазмери: дължина: 29.7 см. височина: 21 см. ..

0.50 лв

Мини Маус - фигура от текстилни цветя

Фигура от изкуствени, текстилни цветя. ..

42.00 лв

Банер в рустик стил

Цената е за надпис с 15 символа. Изчислете цената за по-малък брой символи, като разгледате менюто на продукта.Претворихме неостаряващия чар на стила "рустик" в този нежен банер с рози, декориран с еф..

30.00 лв

Ветрило с надпис

Нежно ветрило с надпис по желание за декорация на парти маса. Може да бъде закрепено както върху стена, така и върху маса. Материал: картон Размери: диаметър на голямото ветрило: 29.7 см. ..

9.00 лв

Надпис за маса в рустик стил

Елегантен надпис, с който можете да декорирате парти масата за Вашия празник или масата, на която седят Вашите гости. Декорацията е двойна, тип "книга", стои стабилно на повърхността, на която е поста..

8.00 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)