Фотоколаж-филмов плакат - с делфини

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини

16.00 лв
Модел: ФК-225302
Stock Instock

Overview

За Свети Валентин или просто, за да покажете любовта си, подарете този фотоколаж на своята половинка. След обработка, снимката изглежда като филмов плакат. Покажете на всички, че любовта Ви е наистина като на кино!   Размер на фотоколажа: 21/29...

Опции

За Свети Валентин или просто, за да покажете любовта си, подарете този фотоколаж на своята половинка. След обработка, снимката изглежда като филмов плакат. Покажете на всички, че любовта Ви е наистина като на кино!

 

Размер на фотоколажа: 21/29.7 (А4)

 

Фотоколажът е разпечатан върху качествена фотохартия и е поставен в рамка-клипс (стойността на рамката е включена в цената). В случай, че желаете фотоколажът да бъде поставен в рамка за картина от PVC профил с гръб от мукава, моля изберете тази опция при оформяне на поръчката. Видът на рамката можете да видите в галерията от снимки на продукта.

 Преди да изпратите Вашата поръчка, моля посочете дали бихте желали фотоколажът да бъде с рамка-клипс или с рамка от PVC.

 

 

От секция "Възможности" можете да избирате между:

 

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини с рамка-клипс - 16 лв.;

 

Фотоколаж-филмов плакат - с делфини с рамка за картина  - 25 лв. (заплащате стойността на фотоколажа плюс 9 лв. за рамка);

 

 Когато оформяте Вашата поръчка, моля попълнете в полето за коментари имената, които трябва да добавим. В случай, че желаете, можете да промените и името на филма, който в случая е "Любов завинаги".

 След като оформите вашата поръчка, Вие ще получите нейния уникален номер (пример: поръчка № 73). Когато изпращате на нашата електронна поща файл за обработка и отпечатване, моля посочете, че той се отнася към конкретната поръчка.

 Когато направите поръчка, Вие ще получите потвърдителен имейл. В случай, че до един час не получите този имейл, моля свържете се с нас на координатите, посочени в раздел "Връзка с нас".

 Когато изработваме персонализиран подарък с ваше изображение, ние задължително ще се свържем с вас по телефона, за да обсъдим детайлите за отпечатване. След това ще ви изпратим готовия проект и ще очакваме вашето одобрение по електронната поща.

 Изисквания към снимките: моля, изпращайте ни снимки с максимално висока резолюция - препоръчително 300 dpi. Не се приемат за обработка снимки, направени с мобилен телефон.

Как да проверите размерите на снимката: кликнете върху снимката с десния бутон на мишката и изберете опцията Properties - Summary. 

 Срок за доставка: 3 работни дни (до 1 работен ден след поръчката Вие ще получите вариант за одобрение. Готовият колаж ще получите на втория работен ден след като получим Вашето одобрение).

 Цената за доставка на този продукт е фиксирана и е в размер на 4.50 лв. за територията на цялата страна.

 Продуктите се доставят от понеделник до петък, в съответствие с графика за разнос на куриерска фирма "Еконт". В случай, че клиент желае доставка в събота или във фиксиран от него час, той дължи допълнително сумата от 2.50 лв., която е стандартната такса на куриерската фирма за подобна услуга. Доставки в неделя не се извършват. 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение